Besplatni web hosting

Ili započnite svoje putovanje s našim Premium planom i uz godišnju pretplatu dobit ćete besplatno osobnu domenu, doživotni SSL i DDoS zaštitu.

Planovi od
1,49 /mj
Ponuda traje još:
- : - : - : -
Besplatni web hosting

Odaberite između plaćenih i besplatnih hosting usluga

Uvjeti plaćanja

Zašto odabrati Hostinger?

Mi u Hostingeru shvaćamo da izgradnja web stranica zahtjeva stabilno, sigurno i optimizirano web okruženje. Također vjerujemo da ne trebate potrošiti bogatstvo da biste ga dobili. Iz tog razloga nudimo besplatnu web hosting uslugu preko 000webhosta.

Icon
OptimiziranSiguranBrzPrikladno za programere
OptimiziranSiguranBrzPrikladno za programere

Besplatni web hosting optimiziran za WordPress

Od naših poslužitelja do stručnog tima za uspjeh klijenata, trudimo se da je sve skrojeno za najbolje WordPress hosting iskustvo. Štoviše, stalno podešavamo našu platformu za besplatni i za plaćeni hosting, kako bi osigurali 99,9% dostupnosti da vaša web stranica bude uvijek dostupna online.

Besplatni web hosting optimiziran za WordPress

Zašto 000webhost?

Besplatni hosting može biti dobra polazna točka za vaš online pothvat. 000webhost je najugledniji pružatelj koji nudi besplatni hosting web stranica i usluge imena domena s kontrolnom pločom. Možete pokrenuti svoju web stranicu bez ikakvih troškova i dalje uživati u pouzdanim uslugama.

Puno diskovnog prostora i propusnosti

Svaki besplatni web hosting račun ima 300 MB diskovnog prostora i 3 GB propusnosti. Zahvaljujući našoj cloud pohrani, možete s lakoćom izgraditi svoju web stranicu i upravljati njome. Kada budete spremni poduzeti sljedeći korak, nadogradite s besplatnog hostinga na Premium, Business ili Cloud Startup plan.

Nameserveri zaštićeni s Cloudfare, PHP, MySQL i FTP

Nudimo sveobuhvatan besplatni hosting uz PHP, MySQL i FTP. Također možete zaštititi svoju web stranicu od neželjenih posjetitelja pomoću Cloudflare DNS Firewall zaštite. Zbog toga što je smještena ispred vaših DNS nameservera, štiti vašu infrastrukturu i šalje vam samo željeni promet. Aktivacija Cloudflarea je jednostavna i besplatna - samo usmjerite DNS zapise svoje domene na nju.

Besplatan Hosting na SSD-u

Brzina web stranice je jednako važna kao i dostupnost. Zahvaljujući 000webhost cloud infrastrukturi, vaša besplatna web stranica će se učitavati brzo i bez ikakve odgode. Decidirani serveri s Intel Xeon procesorima, 24 GB RAM-a i najnovijom generacijom SSD diskovnih pogona su ono zbog čega se naša tehnologija ističe.
Zašto 000webhost?

Besplatan WordPress hosting

Postavite i lansirajte svoj blog ili poslovnu web stranicu u nekoliko minuta s našim jednostavnim i automatiziranim WordPress mehanizmom. Bez oglasa i brige oko tehničkih konfiguracija. Jednostavno učitajte dokumente putem FTP-a ili WordPressa, kreirajte MySQL baze podataka i pokrenite cron zadatke - ili ostavite sve na autopilotu.

Nagrađivani pružatelj besplatnog hostinga

Deset godina zaredom je 000webhost proglašavan "Najboljom besplatnom platformom za hosting web stranica" za početnike. Jednostavnost kontrolne ploče, pristup alatu za izradu stranica, veliki izbor web hosting značajki i zajednica ljudi puna podrške čine 000webhost savršenim pružateljem usluge besplatnog hostinga.
Zašto 000webhost?

Započnite svoje uspješno online putovanje uz 000webhost

Koristite web hosting besplatno

000webhost, kojeg pokreće Hostinger, garantira pouzdane poslužitelje, nula oglasa na vašoj web stranici i dostupnost od 99.9%. Naučite kodirati i eksperimentirati s PHP-om, MySQL-om, FTP-om i Cpanelom. Kreirajte besplatnu web stranicu, izradite WordPress blog ili dizajnirajte privlačnu online trgovinu u par minuta.

Savršen besplatan hosting s kontrolnom pločom

Sve što trebate da biste pokrenuli i izgradili svoju prvu web stranicu i omogućili joj rast. Besplatni web hosting je idealan okoliš za eksperimentiranje i upoznavanje digitalnog svijeta. To je mjesto gdje web početnici postaju profesionalci.
Započnite svoje uspješno online putovanje uz 000webhost

Napredni alat za izradu stranica

Napredni alat za izradu stranica
30-dnevno jamstvo povrata novca

Ako niste 100 % zadovoljni, možete zatražiti povrat novca u roku od 30 dana nakon kupnje. Proces je jednostavan i bez rizika. Za više informacija pogledajte našu Politiku povrata (iznimke su moguće).

Besplatni hosting plan - FAQ

Pronađite odgovore na često postavljana pitanja o najboljoj besplatnoj web hosting usluzi

Kako je besplatni web hosting razlikuje od plaćenog hostinga?

Icon

Je li besplatni web hosting dobar?

Icon

Kako mogu dobiti besplatni web hosting?

Icon

Kako mogu dobiti besplatno ime domene uz svoju web hosting uslugu?

Icon

Kakav web hosting trebam?

Icon

Nudi li 000webhost WordPress hosting rješenja?

Icon

Mogu li se prebaciti sa 000webhosta na Hostinger?

Icon

Koje su prednosti i mane besplatnog web hostinga?

Icon