Nabavite besplatni SSL certifikat i osigurajte svoju stranicu odmah

Zaštitite svoju web stranicu i posjetitelje i ponudite sigurne i šifrirane veze. Izgradite povjerenje u vaš brend i unaprijedite rang na pretraživačima uz naš besplatni SSL certifikat - dostupan uz sve hosting planove.

Nabavite besplatni SSL certifikat i osigurajte svoju stranicu odmah

Besplatan SSL certifikat uz sve naše planove

Kupite jedan od naših hosting planova i dobit ćete SSL certifikat besplatno.

Uvjeti plaćanja

Razlika između besplatnih i plaćenih SSL certifikata

U Hostingeru, naš besplatni SSL certifikat jednako je siguran kao i oni koji se plaćaju. Koristimo certifikat s validacijom domene koji je usklađen sa Standardom sigurnosti podataka industrije platnih kartica (PCI DSS), dakle, to je standardni SSL koji je izvrstan za zaštitu svih vrsta web stranica.
Što se tiče razina sigurnosti, nema razlike između besplatnih i plaćenih SSL certifikata. Oba pružaju jaku enkripciju za sigurno povezivanje vaše stranice i njezinih posjetitelja.
Također, prikazuju bitne indikatore koji pokazuju da je web stranica bez rizika – HTTPS prefiks i ikonu lokota na adresnoj traci glavnih preglednika.
Sve certifikate obnavljamo automatski i besplatno, čime pružamo više pogodnosti našim korisnicima i pomažemo im uštedjeti novac.
Razlika između besplatnih i plaćenih SSL certifikata

Čemu služi SSL Certifikat?

Osigurajte svoju web stranicu

Dodavanjem SSL certifikata na stranicu štitite sve privatne informacije koje se dijele između vas i posjetitelja od neovlaštenih korisnika. Osim toga, naši SSL certifikati koriste 256-bitnu enkripciju, industrijski standard za zaštitu podataka.
Čemu služi SSL Certifikat?

U skladu s PCI DSS standardima

Tvrtke koje posluju na internetu te prihvaćaju transakcije i rade s vjerodajnicama posjetitelja moraju se pridržavati PCI sigurnosnih standarda, koji uključuju SSL zaštitu. Bez ove sigurnosne značajke, web stranica bi izložila svoje posjetitelje riziku i ne bi zadovoljila propise.
U skladu s PCI DSS standardima

Ulijeva povjerenje

Omogućavanjem SSL zaštite, URL vaše web stranice počet će s HTTPS, te će adresna traka prikazivati ikonu lokota. Ovi elementi pokazuju posjetiteljima da vaša web stranica koristi SSL i da nije rizična, stoga znaju da su njihove vjerodajnice i detalji transakcija sigurni.
Ulijeva povjerenje

Doprinosi višem rangu

SSL certifikat pruža dodatni sloj sigurnosti i dodaje HTTPS prefiks URL-u web stranice, što tražilica smatra vitalnim dijelovima dobrog doživljaja stranice. Zato je vjerojatnije da će Google postaviti web stranice sa SSL certifikatom na više mjesto u rezultatima pretraživanja, čime se povećava njihova vidljivost i organski promet.
Doprinosi višem rangu

Kako funkcioniraju SSL Certifikati

01

Uspostavljanje veze

Web stranice će dobiti javni i privatni ključ nakon uspješnog stjecanja ili kupnje SSL certifikata. Kada korisnici pristupe web stranici, njihov će preglednik zatražiti njezin SSL certifikat i javni ključ kako bi provjerio je li pouzdana.

02

Enkripcija podataka

Ako je provjera uspješna, preglednik će generirati dva simetrična ključa i poslati jedan od njih web poslužitelju pomoću javnog ključa. Nakon što poslužitelj primi ključ, upotrijebit će svoj privatni ključ za dešifriranje. Preglednik i poslužitelj tada mogu uspostaviti sigurnu vezu za prijenos informacija.

03

Vizualni indikatori

Web stranica s uspješnom instalacijom SSL-a imat će više indikatora na adresnoj traci – ikonu lokota i HTTPS prefiks na URL-u web stranice. Ovisno o vrsti certifikata, vlasnici web stranice također mogu prikazati pečat web stranice kako bi povećali pouzdanost.

SSL Certifikati – FAQ

Odgovori na često postavljana pitanja o našim SSL certifikatima i planovima.

Što je SSL?

Icon

Zašto mi je potreban SSL certifikat?

Icon

Ima li moja web stranica SSL certifikat?

Icon

Koji su različiti tipovi SSL certifikata?

Icon

Koji SSL certifikat izabrati?

Icon

Kako da dobijem besplatan SSL certifikat?

Icon

Koliko je potrebno da novi SSL certifikat postane aktivan?

Icon

Kako obnoviti SSL certifikat?

Icon

Pomaže li SSL sa SEO-om?

Icon

Mogu li instalirati personalizirani SSL certifikat na Hostingeru?

Icon