Drupal Hosting

Pretvorite ideju u savršenu web stranicu s Drupalom optimiziranim web hostingom

check_circle

Garancija 30 dana povrata novca

Odaberite svoj Drupal hosting plan

Ograničena ponuda: osigurajte BESPLATNI SSL certifikat

Jedan Web hosting

51,99kn
Uštedite 90%
5
25
kn
/mj
 • 1 Web stranica
 • 1 Besplatni poslovni email za 6 mjeseci!
 • 100 GB Prometa
 • 1X Drupal Optimized Speed
Najpopularniji

Premium Web hosting

77,79kn
Uštedite 82%
13
99
kn
/mj
 • 100 Web stranica
 • 1 Besplatni poslovni email za 6 mjeseci!
 • Neograničen promet
 • Tjedni Backup
 • 2X Drupal Optimized Speed

Poslovni Web hosting

103,79kn
Uštedite 78%
22
45
kn
/mj
 • Svi Benefiti Premium plana
 • Dnevni Backup
 • Besplatni SSL certifikat
 • 4X Drupal Optimized Speed

Jeste li znali? Osobne besplatne domene uključene su u godišnje Premium & Business web hosting planove!

Trebate više snage? Iskušajte cloud hosting rješenja

Drupal hosting koji će vas odvesti na vrh!

Dohvatite sve što vam je potrebno za postavljanje, pokretanje i održavanje web stranice s Drupalom. Tijekom dugih godina u web hosting industriji, usavršili smo našu infrastrukturu poslužitelja kako bismo vam pružili platformu koja jamči uspjeh na mreži. Fleksibilnost, brzina i vrijeme upotrebe zajamčeno!

live_help

Vaš osobni stručnjak za Drupal

Trebate li pomoć pri postavljanju ili prijenosu web stranice? Bez brige! Posvećeni tim stručnjaka za podršku pobrinut će se da ste u trenu povezani s internetom. Kontaktirajte nas, uvijek smo sretni da vam pomognemo!

thumb_up

Besplatna Domena

Prije svega, vaša web lokacija treba jedinstveno ime. Nabavite je besplatno s Hostingerom! Svaki godišnji plan hostinga Drupala uključuje ime domene za prvu godinu bez dodatnih troškova!

dns

Drupal Optimizirani serveri

Ostvarite Drupal uptime i performanse na svakom koraku! Od HTTP / 2 do najnovije stabilne inačice PHP i MariaDB, vaša web stranica će nadmašiti konkurenciju koja stoji na putu.

Zašto odabrati Drupal CMS?

Snažan kao jedan od glavnih sustava za upravljanje sadržajem u svijetu, Drupal nudi fleksibilnu platformu koja može stvoriti bilo koju vrstu web mjesta. Izgradite sve od jednostavnih portfelja do članstva i trgovina e-trgovinom. Prepun značajki fokusiranih na razvojne programere, to je jedna od najboljih platforma za stručnjake za početnike i napredne kodove. Kao što se kaže, ako želite izgraditi blog - odaberite WordPress, ali ako želite izgraditi WordPress, odaberite Drupal.

 icon

check_circleBaziran na developere

Poznat kao jedan od najsigurnijih platformi CMS-a, Drupal nudi različite module i mogućnosti prilagodbe. Stvorite i implementirajte sve značajke koje vaša web stranica treba uspjeti!

check_circleNeprobojna sigurnost

Ostanite zaštićeni od svih prijetnji. Drupal je jedna od rijetkih platformi koja udovoljava standardima OWASP. Udružite to s našom jedinstvenom sigurnošću poslužitelja za najglađi hosting iskustvo.

check_circleSEO pristupačan

Neka svijet zna o čemu se radi! Nabavite više ekspozicije na mreži s ugrađenim SEO značajkama. Poredajte svoju web lokaciju na najvišim stranicama Google tražilice i uživajte u neprekidnom protoku organskog prometa.

Pokrenite svoju web stranicu s Drupal hostingom danas

Idite na mrežu i počnite graditi online prisutnost u samo 3 jednostavna koraka.

Odaberite svoj Drupal hosting plan

First step

Odaberite svoj Drupal hosting plan

Započnite svoje putovanje bez brige! 30 dana jamstvo na povrat novca.

Započnite

Second step

Započnite

Dovršite početno podešavanje usluge. Obratite se našim stručnjacima iz Drupala u bilo kojem trenutku ako vam je potrebna pomoć!

Pretvorite ideje u stvarnost

Third step

Pretvorite ideje u stvarnost

Ovo je mjesto gdje počinje zabava! Postavite Drupal u jednom kliku i počnite graditi svoju web stranicu.

Everything you need

Sve značajke za izuzetne performanse Drupala

Drupal hosting uključuje sve bitne alate kako bi vaša web stranica bila drugačija. Otvorite vrata beskrajnih mogućnosti s Hostingerom!

tune

Vlastiti Control Panel

Da bismo vam pružili vrhunsku slobodu, razvili smo jedinstvenu upravljačku ploču s jednostavnom integracijom GIT-a, najnovijim stabilnim PHP izdanjima i još mnogo toga!

update

Instalacija jednim klikom

Postavite Drupal jednim klikom miša pomoću Hostingerovog alata za automatsku instalaciju. Usredotočite se na ono što je važno i odmah počnite raditi na vašem web mjestu!

https

Cache Boost

Impresionirajte posjetitelje s brzim učitavanjem stranica. Dosegnite najvišu ocjenu brzine stranice pomoću našeg prilagođenog slanja Ngache cache i akceleratora masnoće.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Integracija

Jednostavno implementirajte CloudFlare i dodajte dodatni sloj brzine i sigurnosti. DDoS zaštita, vatrozid web aplikacija i CDN pogodnosti su uključene!

people

SSL/TLS Certifikat

HTTPS osigurava povjerljive podatke posjetitelja i klijenata. Ostvarite doživotni vijek SSL certifikata i povećati povjerenje i SEO svoje web stranice Drupal.

trending_up

Access Manager

Surađivati s programerima ili drugim ljudima? Dopustite pristup svojem računu za web hosting bez dijeljenja vaših osobnih podataka!

FAQ za Drupal Hosting

Naši odgovori na najčešće postavljana pitanja za Drupal hosting.

Drupal drži titulu kao najsigurnijih sustava za upravljanje sadržajem. S masovnom zajednicom razvojnih programera, nudi vam priliku za stvaranje bilo koje vrste web stranica. Detaljna dokumentacija s nizom mrežnih zajednica osigurat će vam pronalaženje trenutačnih rješenja za sva pitanja vezana uz Drupal CMS.
Optimiziran je za izuzetno visok uptime i vrhunske performanse, Drupal hosting nudi čvrste temelje za vaše web stranice ili online poslovanje. Od trenutnog postava do HTTP / 2 s najnovijim stabilnim PHP i MySQL ažuriranjima, bit ćete jedan korak bliže uspjehu na mreži. Uz inhouse nadgledanje i podršku timova uz vašu stranu, nema ništa da vas spriječi da dođete do vrha!
Sigurno možete! Drupal nudi brojna besplatna proširenja koja omogućuju dodavanje funkcionalnosti košarice na vašu web stranicu. A ako tražite nešto ozbiljnije, postoji niz premium modula koji će vas osnažiti da napravite uspješnu online trgovinu.
Ako vam je potrebna pomoć pri postavljanju ili prijenosu web stranice na našu platformu za posluživanje Drupala, uvijek smo spremni dati vam pomoć. Obratite se našem timu za korisničku podršku i osigurat ćemo vam da uopće niste na vezi!
Unutar administrativnog područja vašeg Drupal web mjesta, naći ćete biblioteku modula i tema koje će vam pomoći da dobijete rezultat koji tražite. Provedite nove značajke, obrasce za kontakt, live chatove i ostale ekstenzive bez dodirivanja linije koda!
Obje platforme su među najboljim izborima ako tražite sustav za upravljanje sadržajem. Iako nema jasnog pobjednika, Drupal i WordPress imaju svoje jedinstvene razlike. Pokušajte oboje na hostingu i pronađite platformu koja vam najbolje odgovara!