Nabavite Profesionalni E-mail Hosting za Svoju Tvrtku

E-mail adresa koja odgovara vašoj personaliziranoj domeni će vaš brend učiniti vjerodostojnijim.

Hostinger email HostingHostinger email Hosting

Postavljanje u par klikova

01

Odaberite E-mail Hosting Plan

Pokrenuli ste novi posao? Krenite s planom Poslovni E-mail od 0,99 €/mjesečno. Ako trebate više resursa, za vas je savršen plan Poslovni Premium od 2,49 €/mjesečno. Imajte na umu da su cijene po pretincu e-pošte.

02

Nastavite na Stranicu za Plaćanje

Odaberite broj pretinaca e-pošte i razdoblje pretplate. Nakon što dovršite postupak plaćanja, prebacit ćete se na nadzornu ploču svog hosting računa.

03

Konfigurirajte Svoj E-mail Hosting

I na kraju, kreirajte e-mail račun, postavite DNS postavke i sinkronizirajte svoju e-poštu s drugim uređajima. Sve što Vam je preostalo sada je poslati svoje e-mailove.

Odaberite E-mail Hosting Plan

Poslovni E-mail

2,19 €
UŠTEDITE 55%
0,99/mj

cijena po sandučiću

 • 10 GB Email pohrane
 • 10 pravila prosljeđivanja
 • 50 Email Aliasa
 • Antivirusna provjera
 • Napredni anti-spam
 • Infrastruktura na Cloudu

  0,99 €/mj kada obnovite

  Poslovni Premium

  3,49 €
  UŠTEDITE 29%
  2,49/mj

  cijena po sandučiću

  • 30 GB Email pohrane
  • 50 pravila prosljeđivanja
  • 50 Email Aliasa
  • Antivirusna provjera
  • Napredni anti-spam
  • Infrastruktura na Cloudu

   2,49 €/mj kada obnovite

   Uvjeti plaćanja

   Plaćanje plana je unaprijed, ne u ratama. Iznos na ekranu predstavlja ukupnu cijenu proizvoda podjeljenu s brojem mjeseci u kojima ćete koristiti plan.

   Profesionalna E-mail adresa za vašu tvrtku

   .Kao vlasniku male tvrtke, vaša e-pošta služi i kao vaš internetski identitet i marketinški komunikacijski kanal. Pokažite profesionalnost s poslovnom adresom e-pošte koja se temelji na domeni. Neka vaš brend odmah izgleda vjerodostojno i osvoji povjerenje potencijalnih kupaca.

   Sigurni, privatni e-mailovi bez oglasa

   Za razliku od besplatnih osobnih e-mail usluga, kod nas su vaši podaci sigurni. Neka vodeće sigurnosne mjere štite vašu e-poštu od neovlaštenih strana. Naši poslužitelji imaju naprednu zaštitu kako bi spriječili neželjenu poštu, zlonamjerni softver i krađe identiteta.

   Garancija 99,9% dostupnosti i korisnička podrška 24 sata dnevno

   Naša usluga e-mail hostinga pruža neusporedivu dostupnost i dolazi s automatiziranim sigurnosnim kopijama e-pošte za sprječavanje gubitka podataka i oporavak. Ako vam je potrebna pomoć, naš stalno dostupni globalni tim za podršku je uvijek spreman pomoći.

   Mnogo prostora za pohranu za povećanje vašeg poslovanja

   Ako želite unaprijediti svoje poslovanje, potrebni su vam resursi. Naša usluga e-mail hostinga nudi do 30 GB prostora za pohranu – što predstavlja mnoštvo prostora za primanje i isporuku e-pošte. Možete poslati 5000 e-mailova dnevno i postaviti do 50 pravila automatskog prosljeđivanja za preusmjeravanje poruka na druge račune e-pošte.

   Upravljajte svojim e-mail računima bilo gdje

   Bez obzira šaljete li e-mailove s računala ili mobilnog telefona, mi smo tu za vas. Naša usluga e-mail hostinga omogućuje vam povezivanje vašeg poslužitelja e-pošte s iOS ili Android mobilnim uređajima i klijentima e-pošte kao što su Thunderbird i Outlook.

   Brzo i jednostavno postavljanje

   Naša nadzorna ploča i sučelje e-pošte imaju intuitivni dizajn, što znači da i iskusni i manje vješti korisnici mogu koristiti naše usluge e-mail hostinga. Osim toga, naša značajka automatske konfiguracije olakšava postavljanje vašeg računa na različitim uređajima i klijentima e-pošte – ne morate znati ništa o IMAP-u, POP3 ili SMTP-u.

   Prijeđite na Hostingerov e-mail hosting još danas

   Naš praktični Alat za uvoz e-pošte omogućuje brzo i jednostavno premještanje e-pošte s vašeg trenutačnog pružatelja usluge.

   Značajke profesionalnog e-mail hostinga

   Upravljanje prilagođeno korisniku
   Upravljanje prilagođeno korisniku

   Hostinger Email dolazi s intuitivnom upravljačkom pločom. Uključuje sve što vam je potrebno za upravljanje vašim e-mail računima – od konfiguracije uređaja do DNS postavki. Možete isprobati i našeg jednostavnog webmail klijenta za slanje e-mailova, organiziranje poštanskih sandučića i e-pošte te dodavanje novih kontakata.

   Automatska konfiguracija
   Automatska konfiguracija

   Naši poslužitelji e-pošte podržavaju IMAP, POP3 i SMTP prema zadanim postavkama, tako da možete konfigurirati svoj e-mail hosting s e-mail klijentima trećih strana, kao što su Apple Mail, Outlook, Thunderbird ili bilo koja druga aplikacija za e-poštu na vašem računalu ili mobilnom uređaju. Automatska konfiguracija olakšat će postavljanje ovih aplikacija.

   Automatske funkcije e-pošte
   Automatske funkcije e-pošte

   Učinite komunikaciju e-mailovima jednostavnijom uz automatizaciju. Ako često primate e-mailove izvan radnog vremena, postavite automatske odgovore kako biste klijente obavijestili kada ćete se vratiti. Preusmjerite dolazne poruke na više računa koristeći prosljeđivanje e-pošte i aliase i omogućite sveobuhvatne poruke za hvatanje e-mailova poslanih na pogrešno napisane e-mail adrese.

   Napredna sigurnost slanja e-mailova
   Napredna sigurnost slanja e-mailova

   Naša platforma za e-poštu podržava DKIM, DMARC i SPF kako bi spriječila zlonamjerne stranke da zlorabe vaše odlazne e-mailove. Implementiramo i filtere sadržaja na razini operatera za neželjenu poštu i viruse te internu zaštitu za e-poštu poslanu između računa unutar iste domene.

   Detaljni zapisnici pristupa, radnji i isporuke
   Detaljni zapisnici pristupa, radnji i isporuke

   Zapisnici pristupa i radnji u hPanelu omogućuju vam nadzor nad događanjima na vašim e-mail računima i praćenje sumnjivih aktivnosti. Dobit ćete informacije o vremenu i mjestu pristupa računima, o poduzetim radnjama tijekom tih sesija i poslanim i primljenim e-mailovima.

   30-dnevno jamstvo povrata novca

   Ako niste zadovoljni našom uslugom e-mail hostinga, obavijestite nas u roku od 30 dana od kupnje, a mi ćemo vam vratiti novac.

   Email Hosting - FAQ

   Odgovori na često postavljana pitanja o E-mail Hostingu.

   E-mail hosting je usluga koja pohranjuje, dostavlja i prima e-poštu na poslužiteljima e-pošte.

   Poslovni e-mail račun koristi prilagođeno ime domene tvrtke, kao što je primjer@imetvrtke.com. Razlikuje se od osobne e-pošte, gdje obično koristite domenu usluge - poput primjer@gmail.com.

   Uz poslovni e-mail, vaš će brend izgledati profesionalno i vjerodostojno – što je ključno ako vodite malo online poslovanje. Kupci su općenito sumnjičavi prema tvrtkama koje koriste privatnu e-poštu jer je svatko može kreirati lako i besplatno.

   Korištenje profesionalnih e-mail adresa će odvojiti vašu tvrtku od onih nepouzdanih, ojačati autentičnost vašeg brenda i potaknuti povjerenje vaših kupaca.

   Da, možete. Nakon što ste kupili plan i kreirali e-mail račun, možete koristiti naš jednostavni Alat za uvoz e-pošte za migraciju e-pošte od svog prethodnog pružatelja usluga u nekoliko klikova. Ne morate imati nikakvo tehničko znanje. Detaljne informacije o migraciji usluga e-pošte na Hostinger možete pronaći ovdje.

   Ako kupite plan hostinga web stranice od Hostingera i dobijete besplatan e-mail račun, možete odmah koristiti uslugu.

   Međutim, imajte na umu da su resursi ograničeniji. Možete nadograditi na Poslovni ili Poslovni Premium plan da biste ih povećali.