vidljivo na forbesu
vidljivo na mediumu
viđeno na techradaru
viđeno na trustpilotu
viđeno na huffpostu
viđeno na bloomergu

Email hosting specijaliziran samo za vas!

Bilo da upravljate grupnim projektom ili malim tvrtkom, hosting e-pošte vam daje sve alate za uspjeh. Temelj svakog uspješnog poslovanja je komunikacija. Uradite to prvo s Hostingerom. Pošaljite poruku koja kaže da misliš na posao! Iskoristite skup alata za produktivnost koji će pozitivno utjecati na vaš svakodnevni rad!

24/7 Podrška

S Hostingerom na putu do uspjeha nikad više nećete biti sami! Ako vam ikada trebate pomoć - naši stručnjaci za podršku korisnicima bit će tamo 24/7/365. Dobijte trenutačnu podršku bez obzira gdje se nalazili!

Nekoliko uređaja

U današnjem brzom svijetu morat ćete se držati na svakom koraku, bez obzira na okolnosti. Budite spremni s Hostingerovim email hostingom! Pristupajte svojim mailovima bilo gdje, bilo kada i na bilo kojem uređaju.

Besplatna domena

Na vrhu vrhunske usluge hostinga e-pošte, stavit ćemo i besplatni naziv domene sa svim ciklusima od 12 mjeseci ili dulje. Dobijte sve dijelove slagalice s jednom kupnjom i osnažite svoj doseg!

E-mail hosting s više izvrsnih mogućnosti iznutra!

Ne nudimo vrh ledenog brijega, dajemo vam cijelu stvar! Pogledajte ove značajke e-pošte!

Management Calendar

Svi planovi uključuju zajedničke kalendare kako bi se maksimalizirao timski rad, učinkovitost i suradnja. Ostanite na vrhu svega što se događa u vašoj tvrtki!

Integracija društvenih medija

Uzmite svoj doživljaj e-pošte 21. stoljeća - integrirati platforme društvenih medija kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn i drugi!

Uvezite e-poštu

Držite sve uredno i organizirano. Imate li važne poruke e-pošte u starom poštanskom sandučiću? Nema problema! Uvoz u novu je povjetarac!

Email lista

Iskoristite najviše od poznavanja publike! Izradite prilagođene mailing-liste koji će vam svaki put pogoditi cilj, 100% vremena!

HTML Mail predlošci

Uz predloške HTML pošte primit ćete dizajnu e-pošte na sljedeću razinu! Istaknite se lijepo modeliranim dizajnom pošte!

Email kao sef od banke

Nikad se ne uhvatite! Uz Cloudmark zaštitu e-pošte možemo osigurati da je vaša e-pošta zaštićena od spamera i drugih prijetnji!

Email Hosting FAQ

Naši odgovori na najčešće postavljana pitanja o e-mail hostingu

E-mail hosting je jedinstveno rješenje usmjereno prvenstveno na poslužitelje e-pošte. Ova usluga funkcionira neovisno od hostinga web stranica, pa će vaše poslovanje i dalje raditi u punoj ljestvici čak i dok postavljate sve.

Danas je izuzetno važno izgraditi povjerenje i svijest brandova. Ali nije lako napraviti. Međutim, to je mnogo jednostavnije s domenom na temelju e-mail hostinga! Svako pismo koje šaljete prikazat će vaš naziv domene potencijalnim klijentima, a potičući ih da pogledaju vašu web-lokaciju. Ankete također pokazuju da korisnici imaju veću vjerojatnost odabrati tvrtke koje koriste profesionalne adrese e-pošte!

Sigurno možete probati! Svaki plan imat će ugrađeni alat za migraciju e-pošte kako bi vam pomogao prenijeti sve što vam je potrebno na našu platformu. U slučaju da se suočite s bilo kakvim problemima ili jednostavno trebate pomoć, naš posvećeni tim za uspjeh korisnika više će vas rado pomoći!

Naravno! Svaki hosting plan e-pošte u potpunosti je kompatibilan s bilo kojim mobilnim uređajem ili klijentom e-pošte. Postavite ga na više uređaja i bez napora sinkronizirajte sav sadržaj e-pošte. Budite sigurni bez obzira na to gdje se nalazite!

Tražite više od emaila?

Imajte sve organizirano s jednom web hostingom. Najveća email kvaliteta i performanse za web stranicu su garantirane!