Zyro ikona

Website Builder

Kreiranje web stranice ne treba biti komplicirano. Online dućan, porfolio, blog napravite sve to jednostavno i brzo uz našu bazu znanja! Jednostavno je koristiti mobilnu applikaciju.

Napravite svoju web stranicu u nekoliko minuta, a ne dana

Napravite svoju web stranicu u nekoliko minuta, a ne dana

Izrada web stranice može biti dugotrajan proces. Zbog toga smo napravili alat za izradu web stranica koji vam omogućuje stvaranje samog. Nisu potrebna tehnička znanja. Pristupite internetu za manje od sat vremena! Upotrijebite naš jednostavni alat i preuzmite kontrolu nad svojom mrežnom prisutnošću.

Kako kreirati web stranicu?

Jednostavno, četiri koraka, manje od sat vremena, a vi ste na mreži.
 1. Prijava
  Izradite račun Hostinger i odaberite plan koji će biti savršen za vaš projekt.
 2. Odaberite predložak ili izradite vlastiti
  Odaberite dizajnerski predložak koji jamči funkciju i oblik, ili stvara web stranicu ispočetka s našim jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem web stranica graditelja.
 3. Uredite web stranicu
  Napravite profesionalnu web stranicu koja će vas najbolje predstavljati! Pronađite sve alate koji će učiniti vaše postove na blogu, e-trgovinu i stavke iz portfelja!
 4. Objavi
  Osvojite internet s Hostingerom! Stvaranje web stranice je tek početak! Nabavite besplatnu domenu, iskoristite optimizaciju tražilice i uspon na vrh!

Predlođci za VAŠ projekt

Zašto početi ispočetka? Izradite web mjesto za nekoliko minuta uz pomoć profesionalno dizajniranih predložaka. Nema potrebe platiti dizajner web mjesta, kada to možete sami napraviti! Trgovina Ecommerce koja prihvaća kreditne kartice? Nema problema! Prekrasan portfelj za malu tvrtku? Učinite ga za manje od sat vremena!

Više od alata za izradu Web stranica

Više od alata za izradu Web stranica

Izrada web stranice je jednostavna kao i upotreba aplikacije povuci i spusti. Proći će nekoliko minuta i vašu će viziju pretvoriti u stvarnost. Nakon što vaša web stranica bude spremna za internetski uspjeh, dodajte je na vrh i pomozite mu da ostane tamo. Uz alate koji će vam jamčiti da imate dostupnost od 99,9% vremena i koji će vam pomoći da se dovedete do vrha rezultata pretraživanja.

Hostinger Website Builder

Kreirajte predivne predloške jednostavno

Sve što trebate kako biste bili sigurni da vaša web stranica funkcionira u izvrsnoj funkciji i obliku: prilika da osigurate da vaša web lokacija izgleda sjajno na mobilnim uređajima, tabletima, nekim od najbržih web hostinga u industriji i alatima za rast i pomoć u održavanju vodećih pozicija.

To je vrh ledenog brijega! Pogledajte još značajki:

Besplatno ime domene

Besplatno ime domene

Svaka priča započinje velikim imenom. Počnite glatko! Prijavite se za Business ili Premium i dobićete besplatno ime domene!

Drag and Drop sučelje

Drag and Drop sučelje

Izrada web stranice je jednostavna kao i povlačenje i ispuštanje. Naš alat pomoći će vam da intuitivno i brzo stvorite prekrasnu web stranicu.

Mobile Friendly

Mobile Friendly

Napravite web stranicu koja izgleda sjajno na svakom zaslonu! Naš neprebojni dizajn osigurat će da vaši postovi na blogu sjaje na svakoj platformi.

24/7 Podrška korisnicima

24/7 Podrška korisnicima

Uvijek je dobro imati neku pomoć. Hostinger vam daje cijeli tim! Što god se moglo dogoditi, naš tim za korisničku podršku je tu da pomogne! 24/7/365

Dizajnirani predlošci

Dizajnirani predlošci

Ne osjećate se kao kreirate sve ispočetka? Pokušajte pregledati našu arhivu predložaka! Naš je tim kreirao stotine predložaka koji su napravljeni s obzirom na funkciju i oblik.

Web Hosting sa pravom snagom

Web Hosting sa pravom snagom

Graditelj naše web stranice je vrh ledenog brijega. Kada odaberete naš alat za izradu web stranica. Dobivate vrhunski web hosting. 99,8% jamstva za produženo vrijeme, korisnička podrška 24 sata dnevno i puno više.

Odaberite svoj Web Hosting Plan

Ograničena ponuda: osigurajte BESPLATNI SSL certifikat

Jedan Web hosting

51,99kn
Uštedite 90%
5
25
kn
/mj
 • 1 Web stranica
 • Optimizirano za WordPress
 • 1 Besplatni poslovni email za 6 mjeseci!
 • 100 GB Prometa
 • 1X Snage Procesora & Memorije
Najpopularniji

Premium Web hosting

77,79kn
Uštedite 82%
13
99
kn
/mj
 • Optimizirano za WordPress
 • 1 Besplatni poslovni email za 6 mjeseci!
 • 100 Web stranica
 • Neograničen promet
 • 2X Procesorske snage
 • Tjedni Backup

Poslovni Web hosting

103,79kn
Uštedite 78%
22
45
kn
/mj
 • Svi Benefiti Premium plana
 • Dnevni Backup
 • Besplatni SSL certifikat
 • 4X Snage procesora & Memorije
Trebate više snage za svoje projekte? Provjerite naše cloud hosting opcije

Jeste li znali? Osobne besplatne domene uključene su u godišnje Premium & Business web hosting planove!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Website Builder FAQ

Odgovori na učestalo postavljena pitanja za Website Builder

Graditelj web stranica je poseban alat koji vam omogućuje stvaranje web stranice. Naš website builder web stranica omogućuje vam stvaranje gotovo bilo koje vrste web stranica. Možete pokrenuti potpuno operativnu trgovinu e-trgovine koja prihvaća više načina plaćanja, interaktivni portfelj, platformu za postove na blogovima i još mnogo toga.

Napravili smo ovaj alat jednostavan za korištenje, zbog čega se temelji na drag and drop sučelju koje se može savladati u roku od nekoliko minuta. Ova intuitivna metoda izgradnje pomoći će vam da napravite web stranicu bez tehničkog znanja. Nije potreban nijedan redak koda. Moći ćete prilagoditi aspekte dizajna u skladu s vašom osobnom vizijom

Naš alat za izradu web stranica izrađen je posebno kako bi omogućio korisnicima bez tehničke pozadine ili s vrlo ograničenim vremenom stvaranje snažne mrežne prisutnosti. Prilikom izrade web stranice s našim alatom ovi korisnici mogu prilagoditi i izgraditi bez brige o tehničkoj strani postupka. Dok napredni korisnici imaju mogućnost izbora hostinga na različitim platformama na CMS-u, korisnici bez tehničkog znanja mogu iskoristiti ovo moćno rješenje.

Naravno! Možete prilagoditi i izgraditi web mjesto ovisno o vašim individualnim potrebama. Izrađivač web stranica razvijen je s fleksibilnošću u vidu. Ovo odražava broj značajki i potencijal različitih web lokacija koje se mogu izgraditi. Unutar ćete pronaći različite mogućnosti za galerije slika, predloške blogova, rješenja za e-trgovinu i još mnogo toga. Uključeni predlošci pomoći će vam da lako započnete, pružajući platformu za početak. Možete ga lako prilagoditi svojim potrebama i učiniti ga vlastitim. Čekaju vas fontovi, struktura, integracija društvenih medija i mnoge druge opcije.

Nije važno da li počinjete ispočetka ili odabirete predložak, web stranicu ćete moći učiniti potpuno svojom znanjem.

Naravno! Naš graditelj web stranica omogućit će vam da stvorite trgovinu e-trgovine u nekoliko minuta! Možete organizirati intuitivnu i jednostavnu internetsku trgovinu s moćnim performansama kolica i višestrukim načinima odjave. Ako vam je potrebna pomoć na tom putu, naš obučeni tim za korisničku podršku bit će s vama za nekoliko minuta kako bi riješio bilo kakve probleme. Nije važno želite li prodavati internetsku uslugu fizičke robe, s našim graditeljem web stranica napravit ćete robusnu, moćnu i atraktivnu web stranicu.

Da! S našim graditeljem web stranica možete stvoriti web mjesto koje će vam pomoći da se rangirate više na stranicama rezultata pretraživanja! Uređivanje meta naslova i meta opisa. Alat koji smo razvili pomoći će vam da shvatite i poboljšate optimizaciju tražilice. Osim toga, možete kupiti naš SEO alat koji će pružiti vrijedne statistike i druge vrste podataka koji su neophodni za postizanje najboljih mjesta. Shvatite svoje mjesto, svoju konkurenciju i primajte informacije koje će vam pomoći da se poboljšate.

Naš graditelj web stranica dolazi potpuno besplatno sa svakim hosting paketom. Ako želite stvoriti web stranicu bez napora, bez ikakvog tehničkog znanja, sve što trebate učiniti je odabrati plan koji odgovara potrebama vašeg projekta, registrirati se i prilikom izrade web stranice odaberite graditelja web stranice kao svoju preferiranu opciju.

 • Jednostavni Alat za izradu stranica
 • 99.9% Uptime garancija
 • 24/7 Podrška
 • Snažni Control Panel
 • 30-dnevno Jamstvo povrata novca
Posebna ponuda ograničenog vremena!
Počevši od
5
25
kn
/mj
Uštedi 90%
Počnite