Joomla Hosting

Kreirajte web stranicu koju ste oduvijek željeli s brzim i pouzdanim hostingom optimiziranim za Joomlu

check_circle

Garancija 30 dana povrata novca

Web hosting planovi optimizirani za Joomlu

Ograničena ponuda: osigurajte BESPLATNI SSL certifikat

Jedan Web hosting

51,99kn
Uštedite 90%
5
25
kn
/mj
 • 1 Web stranica
 • 1 Besplatni poslovni email za 6 mjeseci!
 • 100 GB Prometa
 • 1X Joomla Optimized Speed
Najpopularniji

Premium Web hosting

77,79kn
Uštedite 82%
13
99
kn
/mj
 • 100 Web stranica
 • 1 Besplatni poslovni email za 6 mjeseci!
 • Neograničen promet
 • Tjedni Backup
 • 2X Joomla Optimized Speed

Poslovni Web hosting

103,79kn
Uštedite 78%
22
45
kn
/mj
 • Svi Benefiti Premium plana
 • Dnevni Backup
 • Besplatni SSL certifikat
 • 4X Joomla Optimized Speed

Jeste li znali? Osobne besplatne domene uključene su u godišnje Premium & Business web hosting planove!

Trebate više snage? Iskušajte cloud hosting rješenja

Joomla web hosting koji će vam poremetiti misli

Tijekom godina smo usavršili napu serversku infrastrukturu kako bi koristili svaku kap snage i maksimalnu učinkovitost. Uzmite sve što trebate za uspješnu Joomla web stranicu!

live_help

Podrška koja obožava Joomlu

Trebate pomoć prilikom podešavanja ili prijenosa web stranice? Držimo vam leđa! Dedicirani tim podrška specijaliziranza Joomlu će biti spreman pomoći vam vezano za sva pitanja i zahtjeve 24/7/365!

dns

Joomla optimizirani Serveri

Osjetite ekstremno brzo učitavanje stranice s visokim performansama. Svi naši serveri su optimizirani i podešeni da omogučuju najbolju Joomla hosting zadovoljstvo bez obzira na tip web stranice koji imate.

thumb_up

Besplatna Domena

Svaki projekt treba dobro ime. Pogodite dvije ptice jednim udarcem i uzmite domenu besplatni na Hostingeru! Svi godišnji ili duži hosting planovi uključuju besplatni domeni za prvu godinu korištenja.

Zašto odabrati Joomla CMS?

Drugi najpopularniji CMS na svijetu, Joomla kreira sadržaj kao da hodate u parku! Bez obzira koju web stranicu ciljate dobit ćete sve alate za kreiranje predivne stranice dok kreirate snažnu online prisutnost.

 icon

check_circleJednostavno i Fleksibilno

Čak ako i radite prvu web stranicu, jednostavnost Joomle će vas iznenaditi. Podesite je u jednom kliku miša i kreirajte profesionalnu web stranicu bez znanja kodiranja!

check_circleVelika zajednica

Tijekom godina, Joomla je postala masivna baza za korisnike diljem interneta. Popunite svoju web stranicu i zadovoljite potrebe koje trebate za izradu stranice!

check_circleTeme i ekstenzije

S masivnim librarijem besplatnih tema i plugina, Joomla vam daje ultimativnu slobodu. Dodajte novu funkcionalnost u trenutku i impresionirajte svoje posjetitelje s predivnim i funkcionalnim dizajnom!

Idite online s Joomla hostingom danas

Lansirajte svoju Joomla web stranicu u samo 3 jednostavna koraka!

Odaberite svoj Joomla hosting plan

First step

Odaberite svoj Joomla hosting plan

Odaberite jednu od tru opcije i dodajte opciju u košaricu. Idite s 12 mjesečnim ciklusom i uzmite besplatnu domenu i SSL!

Završite proces naplate

Second step

Završite proces naplate

Završite transakcij kako bi dobili korisnički pristup i započeli s narudžbom.

Lansirajte svoju Joomla web stranicu

Third step

Lansirajte svoju Joomla web stranicu

Sada započinje pravi posao! Podesite svoju Joomla stranicu s jednim klikom i započnite izradu svoje stranice!

Everything you need

Imamo sve što trebate za uspjeh Joomle

Hostingerom se možete usredotočiti na ono što je stvarno važno. Svi poslužitelji su optimizirani s najsuvremenijom tehnologijom kako bi vam pružili najviše koristi od hostinga Joomla. Razvili smo prilagođenu upravljačku ploču s velikim brojem značajki za poboljšanje sigurnosti i performansi!

tune

Cache accelerator

Ubrzajte svoju web stranicu Joomla sa sporednim spremnicima na poslužitelju i zadržite svoje posjetitelje bez obzira koliko ih dolaze!

update

Zadnja PHP verzija

Naši poslužitelji uvijek su u tijeku s najnovijim verzijama PHP i MySQL kako bi se osiguralo vrhunske performanse i besprijekorna sigurnost.

https

SSL/TLS Certifikat

Budući da HTTPS postaje novi standard na cijelom webu, svi godišnji hosting planovi sadrže doživotni SSL certifikat za povećanje povjerenja i SEO!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare dostupnost

Također nudimo i CloudFlare integraciju kako biste povećali svoju web stranicu s globalnom CDN i naprednom DDoS / WAF zaštitom. Sigurnost uvijek dolazi na prvom mjestu!

people

99.9% Dostupnosti

Posvećeni timovi suradnika i inženjera nadgledaju poslužitelj tijekom cijelog radnog vremena kako bi bili sigurni da vaša web stranica uvijek bude gore kada je najvažnija.

trending_up

Access Manager

Izgraditi web mjesto s više osoba? Nema problema! Zadržite podatke o vašem računu i radite u suradnji s upraviteljem prilagođenog pristupa.

Joomla Hosting FAQ

Naši odgovori na često postavljena pitanja za Joomla hosting.

Trenutno drži drugo mjesto te je najpopularniji sustav za upravljanje sadržajem (CMS) na svijetu, Joomla je fleksibilna platforma koju možete koristiti za izradu bilo koje vrste web stranica. Od početnog objavljivanja u 2005. godini pruža se mogućnost izgradnje mrežne prisutnosti milijunima webmastera, blogera i vlasnika tvrtki širom svijeta.
Prepuno ažuriranja izvedbe i prilagođene konfiguracije, Joomla hosting ima za cilj pružiti savršeno postavljanje za web stranice temeljene na Joomli. Usredotočite se na kvalitetu i sadržaj vaših web stranica, dok mi brinemo o serverima poslužitelju, ažuriranjima i poboljšanjima. Izvucite najviše iz Joomla CMS-a s Hostingerom.
Da biste prenijeli postojeću Joomla stranicu, najprije morate stvoriti punu sigurnosnu kopiju. Najlakši način za to je korištenje dodataka kao što je Akeeba Backup, koji vam omogućuje jednostavno sigurnosno kopiranje i vraćanje web stranica na temelju Joomla. U slučaju da naletite na bilo koji problem na putu, naš tim za podršku bit će spreman pomoći vam danju i noću!

Kao upravitelj sadržaja Joomla vam daje fleksibilnost i slobodu. Daje vam slobodu za bilo koji tip web stranica uključujući:

 • Niche blogove;
 • Ocjenjivanje web stranica
 • Stranica za posao
 • Affiliate stranica
 • Osobni portfolio
 • Online priče

I mnogo više zahvaljujući velikom librariju besplatnih extenzija koje jomla ima odmah dostupne.

Sigurno možete i postoji više od jednog načina! Unutar besplatnog direktorija Joomla dodataka pronaći ćete razna proširenja koja će vam omogućiti pretvaranje vaše web stranice u online trgovinu. Svaki od njih ima jedinstveni skup značajki i sve ih možete testirati prije nego što odlučite koji je najprikladniji za vaše potrebe.
Kako bi se osiguralo glatko online iskustvo, svi poslužitelji hostinga Joomla su zaštićeni BitNinja realnom vremenu sigurnosti. Povežite to s skupom pravila za vatrozid, a rezultat je sigurna web okruženja zaštićena od zlonamjernog softvera, DDoS, brute force, XSS i sličnih prijetnji.
Iako nema jasnog pobjednika među dvama sustavima za upravljanje sadržajem, Joomla je među najboljim WordPress alternatinama koje ćete naići. Gotovo trećina svih web stranica širom svijeta temelji se na ovim open source platformama. Stoga, kada je u pitanju izgradnja web stranice, oba su vrhunski izbori s njihovim skupovima pro i kontra.