Personalizirani Minecraft Server Hosting

Uzmite punu kontrolu nad vašim poslužiteljem igre s VPS-om predkonfiguriranim za Minecraft hosting.

30 dana jamstva na povrat novca

Minecraft Server HostingMinecraft Server Hosting

Značajke Hostinga Minecraft Servera

Jednostavno postavljanje
Jednostavno postavljanje

Proces postavljanja traje manje od 5 minuta, pa se možete vratiti Minecraftu za čas. Jednostavno odaberite plan, dovršite registraciju i lansirajte svoj poslužitelj za igru.

Decidirane IPv4/IPv6 adrese
Decidirane IPv4/IPv6 adrese

Uz decidiranu IP adresu možete osigurati svoj Minecraft server igre i zaštititi ga od DDoS napada. Kao plus, dobivate izravan i lakši pristup datotekama vašeg servera putem FTP-a.

Automatizirane sigurnosne kopije
Automatizirane sigurnosne kopije

Ne brinite o gubitku napretka. Ako se išta dogodi, možete vratiti posljednju sigurnosnu kopiju s kontrolne ploče u sekundi i nastaviti graditi svoj svijet.

Više tipova Minecraft Servera
Više tipova Minecraft Servera

Svi planovi uključuju bezbrojne verzije servera za različite tipove Minecraft igrača. U rasponu od Officiala ili Forgea do Spigota, možete se jednostavno prebacivati između tipova servera korištenjem našeg Panela za Igre.

Instalirajte Modpackove i dodatke
Instalirajte Modpackove i dodatke

S našim dodatcima i automatskim instaliranjem modova, možete personalizirati stil igre kako god vam odgovara. Puni pristup datoteci vam također omogućava ručno dodavanje dodataka i modova trećih strana.

Brzi NVMe i procesori velike brzine takta
Brzi NVMe i procesori velike brzine takta

Naši Minecraft VPS-ovi koriste vrhunski hardver kako bi omogućili brze poslužitelje bez kašnjenja s terabajtima NVMe pohrane i vrhunskim AMD procesorima.

Jednostavno postavljanje uz Game Panel

Bilo da ste novi ili iskusni Minecraft host, naša kontrolna ploča igre čini upravljanje poslužiteljem jednostavnim. Uživajte u sučelju dizajniranom za korisnike i punom root pristupu za konfiguriranje servera po vašim željama.

Lako Postavljanje s Game Panelom

Vrhunske Enterprise sigurnosne kopije podataka

Slučajno ste izgubili svoj napredak u igri? Nema potrebe da krećete ispočetka. Zahvaljujući našoj RAID-10 tehnologiji i automatiziranim sigurnosnim kopijama, možete spremati svoje podatke i vratiti ih u sekundi s kontrolne ploče VPS hostinga.

Vrhunske Enterprise sigurnosne kopije podataka

Neograničeni dodatci i modovi

Instalacija u jednom kliku za unaprijed odabrane dodatke i modove uključena je u sve planove te vam olakšava proces instalacije. Također možete instalirati dodatke i modove s izvora trećih strana putem Upravitelja Datoteka ili FTP-a/SSH-a.

Neograničeni dodatci i modovi

Ultra brzo vrijeme učitavanja

Hostinger ima više servera diljem svijeta pa možete odabrati onaj najbliži vama kako biste osigurali brzo vrijeme učitavanja i odlične pingove za svoje igrače. Što je manja udaljenost, server će brže raditi i osigurati glatko iskustvo igranja.

Ultra brzo vrijeme učitavanja

Minecraft Server Hosting - FAQ

Odgovori na često postavljana pitanja o našem hostingu servera za igre.

Minecraft je sandbox video igra gdje igrači mogu kreirati vlastite svjetove i iskustva korištenjem 3D blokova. U vrijeme pisanja, ova igra ima 141 milion mjesečno aktivnih igrača sa svih strana svijeta.

Zbog takve popularnosti, mnogi igrači se odlučuju kreirati vlastite Minecraft servere kako bi prilagodili igru svojim preferencijama, izgradili zajednicu s drugim entuzijastima, a potencijalno stvorili i dodatan prihod.

Postavljanje vlastitog Minecraft servera traje samo nekoliko minuta:

1. Odaberite željeni Minecraft Hosting plan i dovršite kupnju.

2. Prijavite se na Hostinger i konfigurirajte svoje VPS postavke. Dajte ime svom serveru, odaberite lokaciju servera i postavite root lozinku.

3. Registrirajte se na Panel za igre koristeći podatke dobivene putem VPS kontrolne ploče.

4. Napravite novu instancu, odaberite Minecraft poslužiteljsko izdanje i pričekajte da se instanca postavi.

5. Na kraju kliknite na Start gumb da biste lansirali Minecraft server online. Sada možete igrati igru putem Minecraft klijenta ili dalje konfigurirati postavke poslužitelja.

To je to. Ako naiđete na bilo kakve probleme, kontaktirajte naš tim za uspjeh klijenata koji vam je spreman pomoći u bilo koje vrijeme.

Potrebno je samo 5 do 10 minuta za kupnju Minecraft Hosting plana, konfiguriranje VPS-a i postavljanje vrste servera.

Naši Minecraft Server Hosting planovi se kreću u rasponu od 6,99 €/mjeseca do 29,99 €/do mjeseca.

Kako biste izabrali pravu pretplatu, razmislite koji su vam ciljevi i potrebe za Minecraft server. Ako želite pokrenuti Vanilla server s malom grupom igrača, plan Alex je odličan izbor. 4GB RAM i 1vCPU hardver može podnijeti hosting za maksimalno 10 igrača.

Da biste imali neograničene slotove i instalirali različite modove i dodatke, pogledajte plan Enderman. Slobodno usporedite naše planove, a ako imate dodatnih pitanja, konzultirajte se s našim timom za uspjeh korisnika.

Jednostavno odaberite jedan od naših sedam planova, dodajte ga u košaricu i nastavite s plaćanjem. Kada to završite, možete početi postavljati VPS i kreirati vlastiti Minecraft server.

Da, možete nadograditi svoj hosting plan ili uzeti manji u bilo kojem trenutku. Idite na kontrolnu ploču VPS hostinga da biste postavili narudžbu i zatim pričekajte nekoliko minuta da se izvrši promjena. Bez brige – vaše postavke i podatci se neće izgubiti tijekom ovog procesa.

U Hostingeru, domenu za Minecraft server možete registrirati već od 0,99 €/godišnje. Raspoloživost domena provjerite putem našeg pretraživača domena.

Our Minecraft hosting servers are in the US, Brazil, UK, Netherlands, Singapore, and Lithuania. With multiple server locations, you can choose the one nearest to you and your players to ensure low latency and a good user experience.

Da. Hostinger nudi decidirane IPv6 i IPv4 adrese u svim VPS planovima, bez dodatne naknade. Decidirane IP adrese nude bolju DDoS zaštitu, kao i direktan pristup FTP datoteka Minecraft serverima.

Štoviše, čini priključivanje serveru mnogo lakšim. Igrači moraju samo unijeti IP adresu – nema potrebe za unošenjem trailing port broja.

Da. Da biste prebacili lokaciju svog Minecraft servera, kontaktirajte naš tim za uspjeh korisnika i naši stručnjaci za Minecraft hosting će vam pomoći s transferom. Imajte na umu da će se promijeniti i IP adresa servera.

Minecraft serveri rade na naprednoj verziji Panela za igre s operacijskim sustavom Debian 10. Osim što je jednostavan za navigaciju, nudi i punu kontrolu i fleksibilnost u postavljanju igre. Domaćini mogu prenijeti personalizirane datoteke i instalirati željeni tip servera.

Svi Minecraft Hosting planovi su samoupravljajući pa ćete dobiti puni pristup virtualnom serveru igre. Slobodno konfigurirajte diskovni prostor i resurse prema vašim potrebama. Na primjer, dodajte elemente igre ili instalirajte aplikacije poput TeamSpeaka za komunikaciju s ostalim igračima.

Budući da su naši VPS Hosting planovi samoupravljajući, naš tim za uspjeh korisnika može pomoći samo s postavljanjem VPS-a i Minecraft servera. Za pitanja o konfiguraciji i upravljanju serverom, provjerite bazu znanja ili Hostingerove tutoriale.

Naš Panel za igre podržava sljedeće Minecraft Java Edition verzije:

 • Java 8
 • Java 11
 • Java 15
 • Java 16

Lista dostupnih tipova servera:

 • Official
 • CraftBukkit
 • Spigot
 • Paper
 • Purpur
 • Forge
 • SpongeVanilla
 • Cauldron
 • Tekkit
 • Feed the Beast
 • Project Rainbow
 • Bedrock (pocket)

Možete se prebacivati između Minecraft Java verzija ili tipova servera bilo kada.

Da. Panel za igre uključuje Forge tip servera (Minecraft Java Edition) koji dopušta instalaciju modova i modpackova.

Prije dodavanja modova, pripazite da koristite Minecraft Java Edition i instalirate Forge tip servera u vašoj verziji. Također biste trebali zaustaviti rad servera prije toga. Kada završite, idite na Upravitelj datoteka i kreirajte novi direktorij za prijenos modova ili modpackova.

Da. Puni pristup root serveru vam daje mogućnost prijenosa dodataka i njihovim upravljanjem.

The Spigot, CraftBukkit i PaperMC Minecraft tipovi servera dolaze s ugrađenim dodatcima koje možete automatski instalirati na Panelu za igre. Ako želite instalirati dodatke trećih strana, možete to učiniti ručno putem Upravitelja datoteka ili FTP-a/SSH-a.

Da biste pristupili Postavkama Servera, odaberite vrstu na Panelu za igre i idite na Konfiguraciju. Kartica Postavki Servera bi trebala biti dostupna ovdje.

Postavke Servera sadržavaju mnoštvo opcija za personaliziranje stila igre, poput prebacivanja verzije servera, mijenjanja tipa svijeta i ograničavanja veličine svijeta.

Ako niste zadovoljni napretkom, možete resetirati svoj svijet i započeti ispočetka. Locirajte folder trenutnog svijeta u Upravitelju datoteka, obrišite ga te ponovno pokrenite Minecraft server da biste generirali novi svijet.

S našom kontrolnom pločom možete svoj Minecraft server učiniti dostupnim samo određenim igračima. Koraci za kreiranje Bijele liste su:

1. Na Panelu za igre odaberite vrstu Minecraft servera i idite na postavke Konfiguracije.

2. Idite na karticu Stil igre i težina i uključite značajku Bijele liste.

3. Vratite se na Glavni meni i kliknite na Konzola.

4. Ukucajte “whitelist add [unesite_korisničko ime_ovdje]” i pritisnite Enter.

30 dana jamstva na povrat novca

Ako niste 100% zadovoljni s Hostingerom vratit ćemo vam novac. Bez pitanja, bez rizika.