Priprema,
Pozor,
Online.

Simple

Priprema, Pozor, Online.

O nama

Ostvarite online uspjeh uz Hostinger

Hostingerova misija je omogućiti online uspjeh svima – od programera do ambicioznih blogera i vlasnika tvrtki. Uz našu brzu tehnologiju web hostinga, UI alat za izradu web stranica i hPanel koji je jednostavan za korištenje, razvoj vaše web stranice bit će vrlo lagan.
Ostvarite online uspjeh uz Hostinger

Globalno priznati pružatelj web hostinga

Pokrenut 2004. kao tehnološki startup sa sjedištem u Litvi, Hostinger je sada vodeći pružatelj rješenja za web hosting koji uslužuje više od milijun kreatora istomišljenika iz više od 150 zemalja.
Ostajući vjerni svojoj reputaciji najbrže rastuće hosting tvrtke 2020*, nastavit ćemo poboljšavati svoje usluge, otključavati nova tržišta i biti dio još više uspješnih priča.
Globalno priznati pružatelj web hostinga

Naša povijest

Naša snaga

Besprijekornim alatima za upravljanje

Brzini web stranice

Predanoj stalno dostupnoj podršci

Besprijekornim alatima za upravljanje

Bez obzira na vašu pozadinu ili tehničku stručnost, naši alati za izgradnju i upravljanje web stranicama stvoreni su imajući na umu korisničko iskustvo i moć. Uz hPanel kontrolirate sve s jednog mjesta, od domena i web hostinga do e-mail računa i još mnogo toga. Uz Hostingerov UI drag-and-drop alat za izradu stranica imat ćete više vremena za ono što je važno – izradite i objavite stranicu u roku od nekoliko minuta, bez ograničenja.

Brzini web stranice

Želimo da kreatori web stranica i vlasnici tvrtki napreduju, i to brzo. Zamislite da se vaša web stranica učitava u milisekundi bilo gdje u svijetu s našim globalno raširenim serverima i uz garanciju dostupnosti od 99,9 %. Pružite svojoj publici najbolje korisničko iskustvo i gledajte kako se poboljšava rang vaše web stranice.

Predanoj stalno dostupnoj podršci

Ovdje smo za svakog predanog online poduzetnika koji želi vladati webom. Naš tim za uspjeh klijenata govori više od 10 jezika, tako da možete pouzdano prenijeti svoje misli i brige na svom jeziku. Provedite manje vremena brinući o tehničkim problemima – obećavamo da ćemo vam se brzo javiti s korisnim rješenjima.

Podaz Store
Online trgovina
Icon

Nedavno sam bio u kontaktu s Hostingerovim timom za uspjeh klijenata. Usluga je bila jedna od najboljih koje sam doživio - agenti su informirani i spremni pomoći. Čak i uz malo informacija uspjeli su otkriti problem i brzo ga riješiti.

Andrew
Web programer
Icon

Pohađao sam neke tečajeve web dizajna i programiranja. Tek sam počeo sa samostalnim upravljanjem web stranicama. Htio sam isprobati vještine koje sam naučio pa sam tražio odličnog hosta koji bi mi omogućio potpunu kontrolu nad mojim kodom. Tako sam pronašao Hostinger.

Jeremiah Kobina
Softverski inženjer
Icon

Trenutačno imam 94 web stranice na Hostingeru, a moji klijenti i ja oduvijek smo voljeli Hostinger zbog dva razloga: brzine poslužitelja i korisničke podrške s pet zvjezdica. Hostinger je najbolja platforma za sve, bilo da ste početnik ili profesionalni programer.

TEHNOLOGIJA

Inovacija nadohvat ruke

Inovacija nadohvat ruke
FIKSIRANOST NA KLIJENTE

Prije nego kažemo, poslušamo

Prije nego kažemo, poslušamo

Posljednji članci na blogu

Branch left
Hostinger je uistinu vrlo dobar pružatelj hostinga
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Najbolji za vrhunsku dostupnost
PCMag
Branch right
Branch left
Dojam premium pružatelja hostinga
Quicksprout
Branch right