Priprema,
Pozor,
Online.

Simple

Priprema, Pozor, Online.

O nama

Ostvarite online uspjeh uz Hostinger

Hostingerova misija je omogućiti online uspjeh svima – od programera do ambicioznih blogera i vlasnika tvrtki. Uz našu brzu tehnologiju web hostinga, pouzdane i ljubazne agente za uspjeh klijenata i hPanel koji je jednostavan za korištenje, razvoj vaše web stranice bit će vrlo lagan.

Ostvarite online uspjeh uz Hostinger

Globalno priznati pružatelj web hostinga

Pokrenut 2004. kao tehnološki startup sa sjedištem u Litvi, Hostinger je sada vodeći pružatelj rješenja za web hosting koji uslužuje više od milijun kreatora istomišljenika iz više od 150 zemalja.

Ostajući vjerni svojoj reputaciji najbrže rastuće hosting tvrtke 2020*, nastavit ćemo poboljšavati svoje usluge, otključavati nova tržišta i biti dio još više uspješnih priča.

*Priznato od strane tržišnog autoriteta Bitcatcha.

Globalno priznati pružatelj web hostinga

Naša povijest

Naša snaga je u

Besprijekornim alatima za upravljanje

Brzini web stranice

Predanoj stalno dostupnoj podršci

Besprijekornim alatima za upravljanje

Bez obzira na vašu pozadinu ili tehničku stručnost, naši alati za izgradnju i upravljanje web stranicama napravljeni su imajući na umu korisničko iskustvo i moć. Uz hPanel kontrolirate sve s jednog mjesta, od domena, web hostinga, e-mail računa i mnogo više. Uz Hostingerov drag-and-drop alat za izradu stranica imat ćete više vremena za ono što je važno – izradite i objavite stranicu u roku od nekoliko minuta, bez ograničenja.

Brzini web stranice

Želimo da kreatori web stranica i vlasnici tvrtki napreduju, i to brzo. Zamislite da se vaša web stranica učitava u milisekundi bilo gdje u svijetu s našim globalno raširenim serverima, uz garanciju dostupnosti od 99,9 %. Počastite svoju publiku najboljim korisničkim iskustvom i gledajte kako se poboljšava rang vaše web stranice.

Predanoj stalno dostupnoj podršci

Ovdje smo za svakog predanog online poduzetnika koji želi vladati webom. Naš tim za uspjeh klijenata govori 11 jezika, tako da možete pouzdano prenijeti svoje misli i brige na svom jeziku. Provedite manje vremena brinući o svojim problemima – obećavamo da ćemo vam se brzo javiti s korisnim rješenjima.

Nedavno sam bio u kontaktu s korisničkom službom hostingera. Usluga njihovog tima za podršku bila je jedna od najboljih koje sam doživio. Usluga nije bila samo informativna, već i korisna. S malim postotkom informacija uspjeli su detektirati problem i brzo ga riješiti.

Podaz Store
Online trgovina

Pohađao sam neke tečajeve web dizajna i programiranja. Tek sam počeo sa samostalnim upravljanjem web stranicama. Htio sam isprobati vještine koje sam naučio pa sam tražio odličnog hosta koji bi mi, što je najvažnije, omogućio potpunu kontrolu nad mojim kodom.

Andrew
Web programer

Trenutačno imam 94 web stranice na Hostingeru, a moji klijenti i ja oduvijek smo voljeli Hostinger iz dva razloga: brzine poslužitelja i korisničke podrške s pet zvjezdica. Hostinger je najbolja platforma za sve, od početnika do profesionalnih programera.

Jeremiah Kobina
Softverski inženjer
TEHNOLOGIJA

Inovacija nadohvat ruke

Kao jedan od najbržih i najučinkovitijih pružatelja web hosting usluge, cilj nam je nastaviti prilagođavati se najnovijim tehnološkim dostignućima. Stalno unapređujemo infrastrukturu naših servera naprednim anti-DDoS rješenjima, tehnološkim skupom koji pokreće LiteSpeed i našom personaliziranom kontrolnom pločom - hPanelom.

Inovacija nadohvat ruke
LJUDI

Predani tim heroja

S više od 1000 zaposlenika u 54 zemlje, Hostinger je jedan od najbrže rastućih pružatelja web hostinga u svijetu. Kao što smo posvećeni našim klijentima, tako se brinemo i za svoje ljude, kako bismo mogli profesionalno rasti i podići naše klijente na višu razinu. Pridružite se Hostingeru i rastite s nama!

Predani tim heroja
FIKSIRANOST NA KLIJENTE

Prije nego kažemo, poslušamo

Vi, klijent, imate najvišu poziciju u Hostingeru. Vaše povratne informacije ključne su za poboljšanje naših proizvoda, procesa i ukupnog zadovoljstva kupaca. Uvijek tražimo mišljenje naših klijenata putem anketa, online recenzija i intervjua jedan na jedan.

Prije nego kažemo, poslušamo

Posljednji članci na blogu

Branch left
Hostinger je uistinu vrlo dobar pružatelj hostinga
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Najbolji za vrhunsku dostupnost
PCMag
Branch right
Branch left
Dojam premium pružatelja hostinga
Quicksprout
Branch right