Povoljni Web Hosting

Pouzdane usluge web hostinga po povoljnim cijenama.

30 dana jamstva na povrat novca

Povoljni Web HostingPovoljni Web HostingPovoljni Web Hosting

Povoljni Sveobuhvatni Hosting

Niska cijena ne znači nisku kvalitetu. Naš jeftini web hosting plan uključuje sve značajke potrebne za vaš jednostavni online početak.

Jedan Dijeljeni Hosting

 • 1 web stranica
 • 50 GB SSD Pohrane  help_outline
 • ~10 000 mj. posjeta  help_outline
 • 1 Email račun
1,49/mj

2,99 €/mj kada obnovite

Značajke
 • Neograničeni besplatni SSL  help_outline
 • 100 GB propusnosti
 • Vođeni WordPress  help_outline
 • WordPress ubrzanje  help_outline
Značajke
 • 30 Dana Jamstva Povrata Novca  help_outline
 • 2 baze podataka
 • GIT pristup  help_outline
 • Tjedna sigurnosna kopija
 • 1 web stranica
 • 50 GB SSD Pohrane  help_outline
 • ~10 000 mj. posjeta  help_outline
 • 1 Email račun
 • Cloudflare poslužitelji  help_outline
 • Stalno dostupna podrška  help_outline
 • 99.9% dostupnost  help_outline
 • DNS upravljanje  help_outline
 • 30 Dana Jamstva Povrata Novca  help_outline
 • 2 baze podataka
 • GIT pristup  help_outline
 • Tjedna sigurnosna kopija
 • Alat za izradu stranica
 • Access Manager  help_outline
 • Broj poddomena: 2  help_outline
 • 1 FTP računa
 • 2 cron zadatka  help_outline

Zašto Odabrati Hostinger za Pružatelja Vašeg Jeftinog Web Hostinga?

Stalna tehnička podrška

Bez obzira s kojim aspektom web hostinga vam treba pomoć, naš tim korisničke podrške će biti uz vas da vam pomogne naučiti, rasti i razviti vlastiti uspjeh. Odlučite se za našu uslugu jeftinog web hostinga i dobijte profesionalnu tehničku podršku.

Niske cijene za odličnu uslugu

Pouzdani dijeljeni hosting za cijenu koju je teško nadmašiti. Odaberite Hosting za svog poslužitelja hostinga web stranice i ne brinite o neugodnim iznenađenjima poput skrivenih naknada ili loše usluge.

Jednostavno postavljanje i kontrola

Naš hPanel ima intuitivni dizajn koji vam pomaže u brzom i lakom snalaženju. Omogućava vam izvođenje kompleksnijih zadataka poput kreiranja FTP računa ili postavljanja e-pošte u kratkom roku. Možete koristiti i Autoinstaller za postavljanje WordPressa u nekoliko minuta.

Velika brzina i garancija dostupnosti

Više podatkovnih centara nam omogućuje da vam pružimo brzo vrijeme učitavanja i zagarantiranu dostupnost od 99.99%. Čak i uz naš najjeftiniji plan, dobit ćete dovoljno resursa servera za glatko korisničko iskustvo i uistinu brzo vrijeme učitavanja.

Ogromni resursi za odličan početak

Dobivate 50GB SSD prostora, mnogo propusnosti, podršku PHP-a, MySQL-a, FTP-a, email račun baziran na domeni, besplatni SSL certifikat i sve napredne alate koji su vam potrebni za potpuno funkcionalnu web stranicu

30 Dana Jamstva na Povrat Novca

Ako niste 100% zadovoljni s Hostingerom vratit ćemo vam novac. Bez pitanja, bez rizika.

Postignite Više uz Mali Ulog

Započnite svoje online putovanje danas. Naučite, kreirajte i rastite.

Savršen za WordPress

Svi naši dijeljeni hosting planovi su optimizirani za WordPress web stranice. Svaki hosting plan dolazi uz praktičnu WordPress instalaciju jednim klikom za brzo i jednostavno postavljanje. Uključeni čarobnjak za kreiranje WordPress stranice će vam pomoći da postavite WordPress stranicu s lakoćom dok će se LiteSpeed web poslužitelj pobrinuti da se brzo učitava.

Savršen za WordPress

Izgradite povjerenje i ugled

Svaki web hosting plan dolazi s besplatnim SSL certifikatom za sigurne veze između vaših posjetitelja i vaše stranice. Uz njega ste ne samo sigurni vi i vaši posjetitelji, već gradi kredibilitet i reputaciju vašeg brenda.

Izgradite povjerenje i ugled

Odličan početak je pola posla

Napredujte uz naš najjeftiniji plan pristupom okolišu bogatom značajkama. Naša kontrolna ploča Dijeljenog web hostinga je intuitivna i jednostavna za korištenje, što vam čini učenje, eksperimentiranje i realiziranje vaših ideja laganim.

Odličan početak je pola posla

Imate pitanja?

Naš tim stručnjaka za uspjeh korisnika je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja, bilo kada. Samo nam pošaljite poruku u bilo koje doba i pomoći ćemo vam bez obzira što trebate.

Povoljni Web Hosting Vam Nije Dovoljan?

Odaberite najbolju web hosting uslugu za vaš projekt.

Jeftini Web Hosting - FAQ

Pronađite odgovore na neka od često postavljana pitanja o jeftinom hostingu.

Najbolja jeftina opcija web hostinga koju nudimo je naš Jedan Dijeljeni Hosting plan. Odlična je opcija za početnike koji žele pokrenuti vlastitu web stranicu, ali ne žele dodatno plaćati napredne značajke hostinga koje neće koristiti.

Iako Dijeljeni hosting generalno nije baš dobar za pokretanje više web stranica, online trgovinu ili web stranicu s puno prometa, naš Jedan Dijeljeni Hosting je dovoljan za početak.

Dolazi s 50 GB SSD-a, 100 GB propusnosti, besplatnim SSL certifikatom, DDoS zaštitom i 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Ako primjetite da Dijeljeni hosting nije dovoljan za vaše potrebe, možete jednostavno nadogratiti plan hostinga kroz svoj račun. Jednostavno odaberite drugu opciju web hostinga iz naše palete i platite naknadu za nadogradnju – garantiramo da neće biti gubitka vremena učitavanja ni prometa.

I narudžba za nadogradnju je pokrivena jamstvom 30-dnevnog povrata novca. Ako niste potpuno zadovoljni novim planom, možete kontaktirati našeg agenta i vratiti svoj originalni plan.

Naš najjeftiniji Jedan Dijeljeni hosting plan ne uključuje besplatno ime domene. Međutim, naš premium web hosting plan da. Cijena je tek malo veća, a uključuje hrpu dodatnih značajki i resursa, poput 100GB SSD-a, neograničenom propusnosti, neograničenim bazama podataka i 100 e-mailova baziranih na domeni.

Premium web hosting plan može biti odlična opcija za male poslovne web stranice, blogove, portfelje i osobne web stranice s više prometa.

Bez obzira na hosting plan, jednom kad odaberete Hostinger, dobit ćete naše trenutne ponude domena. Gotovo su besplatne uz cijenu od 0,99 € za prvu godinu. Kupite je i automatski će se povezati s vašim jeftinim hostingom.

Mnogi povoljni pružatelji web hostinga ne nude korisničku podršku uz svoje najjeftinije hosting planove. No, u Hostingeru stavljamo potrebe klijenata na prvo mjesto.

Imat ćete pristup našem timu industrijskih stručnjaka koji su vam na raspolaganju u bilo koje doba. Bilo da je pitanje vezano uz besplatnu domenu za vašu web stranicu ili tehničku poteškoću, naš tim za uspjeh klijenata će vam vrlo rado pomoći.

Da, čak i naš najpovoljniji dijeljeni hosting plan uključuje besplatni e-mail račun temeljen na domeni. Ako vam je potrebno više od jednom e-mail računa, morat ćete nadograditi svoj hosting plan.

Za poslovne web stranice preporučujemo da izaberete web hosting plan s više resursa, poput premium hosting plana ili WordPress hosting plana. Međutim, uvijek možete dati šansu Jednom Dijeljenom hosting planu i nadograditi ga ako vidite da nije dovoljan za vaše potrebe.

Ako već imate ime domene i želite ga povezati s vašim novim hosting računom, to možete učiniti u par jednostavnih koraka. Za više detalja pogledajte ovaj odlični vodič za usmjeravanje domene.

Apsolutno. Ako se registrirate za naš web hosting (bez obzira na plan), prenijet ćemo vašu web stranicu potpuno besplatno. Sve što trebate je javiti se našem timu za uspjeh klijenata i postaviti zahtjev.

Ili još bolje, imamo besplatni alat za migraciju na hPanelu u koji možete dodati svoje informacije tijekom inicijalnog postavljanja i automatski će prenijeti vašu web stranicu.