PrestaShop Hosting

Ostvarite više prodaje s hostingom optimiziranim za iznimne performanse PrestaShop usluge.

check_circle

30 dana jamstva povrata novca

Odaberite PrestaShop Hosting Plan

PrestaShop Starter

77,79 kn
Uštedite 82%
13
99
kn
/mj

25,00 kn/mjesečno kada obnovite

 • Neograničen Broj Web Stranica
 • 20 GB SSD Prostora
 • Neograničena Propusnost
 • Besplatna Domena & SSL
 • Tjedne Automatizirane Sigurnosne Kopije
Najpopularniji

PrestaShop Premium

103,79 kn
Uštedite 78%
22
45
kn
/mj

55,00 kn/mjesečno kada obnovite

 • Neograničen Broj Web Stranica
 • 100 GB SSD Prostora
 • Neograničena Propusnost
 • Besplatna Domena & SSL
 • Dnevne Automatizirane Sigurnosne Kopije

PrestaShop Business

188,75 kn
Uštedite 74%
48
49
kn
/mj

102,19 kn/mjesečno kada obnovite

 • Neograničen Broj Web Stranica
 • 100 GB SSD Prostora
 • Neograničena Propusnost
 • Besplatna Domena & SSL
 • Dnevne Automatizirane Sigurnosne Kopije
 • Posvećena IP Adresa
 • Posvećenih Resursa

Trebate li Više Snage? Isprobajte Cloud Hosting Rješenja

PrestaShop Hosting Izgrađen za Uspjeh

Pokretanje online trgovine ne mora biti teško. U Hostingeru vam nudimo sve što vam je potrebno da osvojite svijet elektroničke trgovine. Osigurajte vrhunske performanse košarice i stopu konverzije uz najbolju platformu za hosting, PrestaShop!

live_help

24/7 Podrška

Put do uspjeha može biti težak. Ali Hostinger će uvijek biti uz vas! Strastveni i profesionalni tehničari na raspolaganju su vam 24 sata dnevno, svakog dana u godini, da odgovore na sva pitanja ili upite koji se pojave!

dns

PrestaShop Optimizirani Poslužitelji

Kao kada gradite kuću, osigurajte čvrste i sigurne temelje vašem online poslovanju. Cilj nam je pružiti vrhunsku izvedbu usluge PrestaShop poboljšavanjem naših poslužitelja s prilagođenim postavkama i konfiguracijom.

thumb_up

Besplatna Domena

Svaka e-trgovina treba nositi zanimljivo i nezaboravno ime. Ostavite dobar prvi dojam s pravim nazivom domene. Preuzmite ga besplatno u Hostingeru! Svi 12-mjesečni ili dulji PrestaShop hosting planovi uključuju besplatni naziv domene za prvu godinu.

Zašto odabrati PrestaShop?

Uključuje sve najbolje značajke za izgradnju vaše online trgovine. Bilo da ste iskusni programer ili tek izrađujete prvu eCommerce stranicu, PrestaShop je među najmoćnijim i najpouzdanijim rješenjima!

 icon

check_circleJednostavan za Korištenje

Pokretanje vlastite trgovine eCommerce upravo je postalo jednostavnije. PrestaShop ima sve alate potrebne za postizanje uspjeha: fleksibilna kontrolna ploča, opsežna dokumentacija i još mnogo toga. Tehničko znanje nije potrebno kako biste izradili e- trgovinu. za izgradnju online trgovine!

check_circlePrilagođen Mobitelima

Pratite najnovije trendove i tehnološke pomake! Promet mobilnog pretraživanja veći je nego ikada prije. Pokrenite vašu mobilnu PrestaShop trgovinu i ostvarite veću prodaju!

check_circleUsmjeren na e-trgovinu

Izgradite svoju trgovinu na platformi koja znači poslovanje! PrestaShop je isključivo usmjeren prema eCommerceu, stoga ćete dobiti najbolju izvedbu košarice i značajke koje se nude.

Vlastiti PrestaShop Dućan u Samo Nekoliko Koraka!

Slijedite 3 jednostavna koraka da biste pokrenuli i pokrenuli vašu e- trgovinu.

Odaberite svoj PrestaShop hosting plan

Prvi korak

Odaberite svoj PrestaShop hosting plan

Odaberite jednu od tri dostupne opcije i pregledajte stavke košarice. Naručite 12-mjesečni ciklus kako biste dobili besplatnu domenu!

Postavite svoju online trgovinu

Drugi korak

Postavite svoju online trgovinu

Complete the cart checkout process and go through the initial order setup to get started.

Uživajte u svojem PrestaShop hostingu

Treći korak

Uživajte u svojem PrestaShop hostingu

Sada stvarno krećete! Postavite PrestaShop u samo jednom kliku i dodajte vaše proizvode ili usluge i počnite s prodajom.

Sve što trebate

Sve što trebate za Uspješnu PrestaShop Trgovinu

Radimo za vaš uspjeh - naš je interes osigurati da imate sve potrebne alate za postizanje ciljeva. Provjerite ove PrestaShop značajke koje će vas odvesti na sam vrh.

tune

Postavljanje u Jednom Kliku

Vrijeme je novac. A ručna instalacija može biti duga i dosadna, zbog čega ćete na upravljačkoj ploči pronaći pouzdan instalacijski program s jednim klikom!

update

SSL/TLS Osigurani

Ostanite sigurni i budite ispred svoje konkurencije. Svi godišnji planovi dobivaju trajni SSL / TLS certifikat za sigurne transakcije na licu mjesta i bolji SEO rang.

https

Poboljšano CloudFlareom

Brzina i vrijeme neprekidnog rada ključni su za svaku uspješnu e- trgovinu. Budite korak ispred s ugrađenom CloudFlare CDN i DDoS zaštitom od napada.

Kontrolna ploča
Ecommerce dućan
cloud

Integrirani Cache

Više brzine i izvedbe znači impresionirane posjetitelje i veće stope pretvorbe. To je ono o čemu se radi o čemu se ovdje zapravo radi!

people

Fokusiran Rast

Nebo je granica! Bez obzira koliko raste vaša E- trgovina, uvijek ćemo imati rješenje. Krenite skromno i rastite sa Hostingerom!

trending_up

Access Manager

Dijeljenje podataka može biti osjetljivo pri izgradnji trgovine s ostalima. Surađujte na jednostavan način s ljudima koji rade na istom projektu putem Access Managera!

PrestaShop Hosting FAQ

Naši odgovori na često postavljana pitanja o PrestaShop hostingu

Prvenstveno korišten za izradu e- trgovina, PrestaShop je open-source eCommerce rješenje. Koristi PHP i MySQL programske jezike, korisnicima nudi robusnu platformu sa svim bitnim alatima za postavljanje trgovine i prodaju na internetu. Trenutno pokreće 250 tisuća trgovina širom svijeta i drži oko 1,5% tržišnog udjela u CMS-u.
PrestaShop hosting usredotočen je na pružanje najboljeg okruženja za vašu online trgovinu. Prilagođena konfiguracija poslužitelja, najnovije verzije PHP i MySQL, integrirano predmemoriranje i HTTP / 2, samo su neke od rijetkih prednosti koje će održavati vašu eCommerce stranicu. Uparite to s prednostima CloudFlarea i doživotnim TLS certifikatom i dobili ste sve što vam je potrebno za sigurnu i SEO optimiziranu trgovinu.
U Hostingeru, svaka instalacija PrestaShopa dobiva jedinstveni naziv direktorija za administrativni dio. Sastavljeno o nasumičnih slova i brojeva, štiti back-end vaše web stranice od hakiranja ili brute force napada. Da biste pronašli svoj jedinstveni URL za područje administracije, pregledajte instalirane mape pomoću Upravitelja datoteka. Nakon što ju pronađete, pristupite joj putem preglednika (na primjer: http://www.myprestastore.com/exampleadmin).
Imati plan o tome kako se nositi s isporukom važno je za bilo koju online trgovinu s fizičkim proizvodima. PrestaShop izračunava cijene dostave na temelju raspona cijena ili raspona težine. U obzir se uzimaju i neki drugi aspekti, poput zemljopisnog područja, države, valute. Srećom, moći ćete konfigurirati i urediti sve te vrijednosti u lokalnim postavkama svog PrestaShop admin područja.
Sigurno! Multistore značajka omogućit će vam upravljanje trgovinom s mnogo većom učinkovitošću. Bez obzira na to želite li napraviti višejezični dućan ili koristiti više od jedne valute, funkcija multistorea bit će odličan način da to postignete.
Broj modula koje možete integrirati nije ograničen u našim PrestaShop hosting planovima. Dok god imate dovoljno resursa, možete dodavati koliko god vam je potrebno proširenja. Kada god vam zatreba više snage, sjetite se da u ponudi imamo prava rješenja za vas!
Nažalost nisu. Iako postoji manji broj besplatnih PrestaShop modula, većina njih ipak ima cijenu. No, dobra je vijest da nude probni period i jamstvo povrata novca, tako da ih možete isprobati bez rizika. Još je jedna dobra vijest da knjižnica besplatnih modula sadrži sve najvažnije alate za online trgovine!
Svi PrestaShop serveri zaštićeni su pametnim WAF- om i prilagođenim pravilima vatrozida. Oni štite svakog korisnika od bilo koje vrste cyber napada. Za dodatni sloj zaštite nudimo i CLoudFlare integraciju. Štoviše, svaka e- trgovina treba razmisliti i o SSL/ TLS certifikatu koji će povećati povjerenje vaših korisnika i zaštiti njihove podatke.
To sigurno možete! Pogodan automatski instalacijski program bit će dostupan na vašoj kontrolnoj ploči. Pomoću njega možete postaviti ili ukloniti popularne skripte u samo nekoliko klikova mišem! U slučaju da PrestaShop nije pravo rješenje, možete isprobati mnoštvo drugih popularnih platformi za e-trgovinu, kao na primjer Magento ili WordPress + WooCommerce.