Hostingerove recenzije

Ljudi iz preko 40 država povjerili su svoje web stranice Hostingeru. Evo što kažu o našim web hosting uslugama na Trustpilot, G2 i Google My Business stranicama za recenzije.

Hostingerove recenzije
Najbolje recenzije
Hostinger nadmašuje većinu konkurencijeTechradar
Najbolje recenzije
Najbolje recenzije
Vrhunska podrška i dostupnost u industrijiPCMag
Najbolje recenzije
Najbolje recenzije
Hosting je na vrhunskoj razini, od marketinga do sučelja.Quicksprout
Najbolje recenzije

Zašto svi vole Hostinger

Live Support

24/7 podrška

Naš tim ljubaznih stručnjaka rado će vam pomoći. Bilo koji problem, bilo kada. Vaš uspjeh je naša strast.

Postavljanje u par sekundi

Postavljanje u par sekundi

Objava jednim klikom. Hostinger je dizajniran tako da vašu web stranicu brzo i jednostavno lansira online.

Napravljen za brzinu

Napravljen za brzinu

Brzina je bitna i može odrediti uspjeh vaše web stranice. Povećajte svoj potencijal uz munjevito brzu web stranicu.

Hostinger ima ocjenu Odličan na

Odlična kupovina i tim korisničke podrške!

Odlična kupovina i tim korisničke podrške! Kupio sam pretplatu i dobio besplatnu domenu te pomoć s postavljanjem i transferom svoje druge domene.

Preko 4 mjeseca bez problema

Koristim "Premium dijeljeni hosting" plan. Instalirala sam nekoliko web stranica i sve je do sada super funkcioniralo. Odlična korisnička podrška također 👌 Samo tako nastavite.

Obožavam Hostinger

Hostinger obožavam iz perspektive krajnjeg korisnika i affiliate partnera.Imaju fantastičnu podršku, od chata uživo, e-maila i vođenja računa. Nikada nisam imala problema s hostingom, a cloud hosting je ekstremno BRZ!! Uvijek ga preporučam klijentima. Koristila sam usluge nekoliko pružatelja hostinga, nijedan nije nadmašio Hostinger što se tiče svega: kontolne ploče, podrške, cijena, performansi itd. Još jednom, obožavam Hostinger!

Tim za uspjeh korisnika je zakon!

Registrirao sam pogrešnu web domenu i trebao sam napraviti neke promjene. Kontaktirao sam tim za uspjeh korisnika, dao im tražene informacije i moja web stranica je bila promjenjena na ispravno ime domene. Agne je bila predstavnica tima. Čim se spojila, riješila je sve u 10 minuta . Brzo i učinkovito! Bolju uslugu nisam mogao pronaći.

Hostinger je najbolji

Hostingerov hosting je najbolji s kojim sam imao posla u zadnje dvije godine. Serveri su brzi i imaju brzo vrijeme odgovora.
Kapa dole

Fantastična usluga

U Hostingeru sam već nekoliko godina i uvijek sam imala najbolje performanse u web hostinga. Odlična korisnička podrška i pristupačne cijene. Fantastično!

30-dnevno jamstvo povrata novca

Ne treba vam razlog. Ako niste zadovoljni, obećavamo povrat novca. Bez rizika, bez problema.

Vodeći web hosting u industriji

Agne iz Hostingera je riješila moj problem u...

Agne iz Hostingera je riješila moj problem u sekundi. Pogrešno sam kupila Premium dijeljeni hosting plan pod prvom opcijom Web hosting. Pitala sam Agne što da napravim, a ona mi je odmah ponudila povrat novca. Zatim sam uzela WordPress Hosting s WordPress Starter paketom. Uzbudljivo! Hvala na pomoći!

Odlična podrška

Imao sam problem s registracijom besplatne domene koju sam izabrao, a tim je odgovorio zaista brzo i s razumjevanjem.
Toliko sam bio impresioniran njihovom posvećenosti zadovoljstvu korisnika da ću premjestiti svoju web aplikaciju u produkciji na Hostinger, a čak bi vam mogao postati i partner.

Najbolji pristupačan i kvalitetan pružatelj hostinga!!

Tražio sam povoljnog, ali i kvalitetnog pružatelja hostinga.
Nakon što sam pregledao par recenzija, odlučio sam se za hostinger.
I nisam nimalo požalio.
Sve je proteklo glatko i još važnije, brzo.
Jako dobra web stranica s jasnim objašnjenima o postavkama i migraciji postojeće web stranice. Migracija je prošla savršeno, a kod pravljenja dodatne web stranice s domenom (besplatna ponuda) dogodio se problem s SSL-om, no i to je brzo sredio njihov zaposlenik iz profesionalne i ljubazne podrške koji razmišlja skupa s vama!!
Podrška je također dostupna 24/7, jako brzo odgovaraju i vrlo su orjentirani na uslugu, nikada to nisam doživio!!
Što se mene tiče, velika preporuka onima koji traže povoljnog, kvalitetnog i pouzdanog pružatelja hostinga!!

Najbolja podrška ikada!

Isprobala sam nekoliko pružatelja web hostinga u zadnje 4 godine i moram priznati da je Hostinger daleko najbolji u pogledu brzine, cijene, a najviše od svega, podrške. Kao web dizajneru važno mi je da imam brzu podršku jer se hosting web stranica mojih klijenata nalazi na Hostingeru. Radim s njima već gotovo dvije godine i prezadovoljna sam. Iskreno preporučam svima koji žele pokrenuti posao web dizajna ili samo napraviti vlastitu web stranicu.

Jednostavna platforma, ljubazna podrška, povoljna hosting usluga

Tražila sam pouzdanu i jeftinu uslugu hostinga. Pronašla sam Hostinger. Nakon što sam pročitala pozitivne recenzije, kontaktirala sam njihovu korisničku podršku. Bili su od velike pomoći i brzo su odgovorili na sva moja pitanja i dileme. Moram priznati da im je i sučelje vrlo jednostavno, zbog čega većinu stvari mogu obaviti sama, bez potrebe za predstavnikom iz podrške. Definitivno preporučam.

Hostinger ima ocjenu Sjajan! na

Zadovoljan dizajner profesionalac

Dizajner sam i treba mi pouzdana usluga web hostinga, a Hostinger je fenomenalan u pogledu kvalitete i usluge. Osim toga, korisničko sučelje je među najboljima, jednostavno za upotrebu i intuitivno. Za razliku od većih riba kojima je bitno samo da vam uzmu više novca nakon prve godine.

Iskustva

U ime mojih subjekata želim zahvaliti vama, Hostingeru, na vašoj nevjerojatnoj podršci, posebice kod nadogradnje našeg Dijeljenog web hosting plana. Veselimo se odličnoj ponudi Hostingera za najmoderniji Cloud hosting plan!

Hostinger - 100% preporučam

Radim s Hostingerovim Premium hosting planom godinu dana i pružili su mi sve elemente koji su mi potrebni za upravljanje mojim web stranicama i bazama podataka uz optimalne rezultate. Instalacija 1 klikom, neograničen SSD diskovni prostor i jednostavne instalacije SSL certifikata.
Osim toga, nude i odličnu brzu uslugu podrške kojoj je glavni fokus riješiti vaše probleme, koliko god točno i brzo mogu.
Preporučam Hostinger kao pružatelja hostinga, bez imalo sumnje.

Nenadmašno fantastična korisnička podrška

Odlična korisnička podrška, napravili su mnogo više nego što se od njih očekuje! Čak su išli toliko daleko da su mi odobrili godinu dana stare kupnje, to se nijedan drugi pružatelj hostinga ne bi usudio. Ogromno hvala mojoj predstavnici korisničke podrške, Neringi, koja je sve to omogućila. 10/5

Divno iskustvo s Hostingerom zasad

Divno iskustvo s hostingerom zasada, a tek sam na 3. mjesecu od 4 godine s njima...Predivan tim za uspjeh korisnika dostupan 24/7... Hostinger svima 😍

Najbolji pružatelj hostinga koji...

Najbolji pružatelj hostinga koji može pružiti najbolju uslugu, potporu za web hosting i još mnogo toga. Meni se osobno sviđa vaša usluga i preporučio bih drugima da koriste usluge s hostinger.hr

Tražite li nešto drugo?

Tražite nešto drugo? Hostinger ima plan za sve i svakoga. Nenadmašive cijene i fleksibilnost te neograničen potencijal.