Cyber Rasprodaja

Do

90% POPUSTA

Vremenski ograničena ponuda: osigurajte BESPLATNI SSL certifikat

04
DANA
:
05
SATI
:
17
MINUTA
:
09
SEKUNDI
check_circle

30 dana jamstva povrata novca

Preporučio

wordpress-colorCreated with Sketch.
github-colorCreated with Sketch.
litespeedCreated with Sketch.
drupal-colorCreated with Sketch.
cloudflare-colorCreated with Sketch.
intercom-colorCreated with Sketch.

Odaberite Svoj Web Hosting Plan

loyalty Vremenski ograničena ponuda: osigurajte BESPLATNI SSL certifikat

Jedan Web hosting

51,99kn
Uštedite 90%
5
25
kn
/mjesečno

14,00kn/mjesečno kada obnovite

 • 1 Web Stranica
 • Optimizirano za WordPress
 • 1 Email račun
 • 100 GB Propusnosti
 • 1X Snage Procesora & Memorije
Najpopularniji

Premium Web hosting

77,79kn
Uštedite 82%
13
99
kn
/mjesečno

25,00kn/mjesečno kada obnovite

 • Neograničen*Broj Web Stranica
 • Neograničen*Email račun
 • Neograničena*Propusnost
 • 2X Snage Procesora i Memorije
 • Tjedna Sigurnosna Kopija
 • Besplatno Ime Domene

Poslovni Web hosting

103,79kn
Uštedite 78%
22
45
kn
/mjesečno

55,00kn/mjesečno kada obnovite

 • Sve Pogodnosti Premium Plana
 • Dnevne Sigurnosne Kopije
 • Besplatni SSL Certifikat
 • 4X Snage procesora & Memorije
 • Besplatno Ime Domene
Treba Vam više snage?
Provjerite naše najnovije cloud hosting ponude.

Jeste li znali? Osobne besplatne domene uključene su u godišnje Premium & Business web hosting planove!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
Izrađeno Za Brzinu

Hosting mogućnosti

Bez ograničenja - bez brige! Hostajte svoju web stranicu bez bilo kakvih ograničenja i iskusite pravu cloud hosting tehnologiju koja se širi prema potrebama Vaše sve uspješnije web stranice. Ne trebate bankrotirati kako biste dobili vrhunsku uslugu web hostinga - odaberite web hosting vrhunske kvalitete po najboljoj cijeni u industriji! Ako se suočite s problemima, naš Tim za Uspjeh Korisnika stoji vam na raspolaganju 24 sata dnevno.
Dijeljeni Hosting Visoke Kvalitete

U Hostingeru plaćate najnižu cijenu za najveću kvalitetu. Obožavan od više od 29 000 000 klijenata, Hostinger je jedan od lidera u industriji hostinga, sa savršenom ravnotežom između kvalitete i cijene hostinga web stranica. Popunjen neograničenim mogućnostima i sigurnosnim kopijama, pokretan tehnologijom temeljenom na cloudu, uz trostruku optimiziranu brzinu WordPressa, Hostinger zaista ima sve što trebate za hostanje najmodernijih web stranica. Za svoj uspjeh odaberite najbolje.

Neograničene Mogućnosti Web Hostinga

Sve u jednom, sve što ćete ikada trebati za pokretanje, smještaj i upravljanje vašom uspješno rastućom web stranicom. Neograničen dijeljeni hosting s mnogo kvalitetnih cloud značajki i prostorom. Svi hosting Hostinger planovi poput Premium i Poslovnog dostupni su uz mnogo prostora na disku i propusnosti i dizajnirani za savršeno prilagođavanje potrebama vaše web stranice. Također ćete biti u mogućnosti uspješno smjestiti bilo koju vrstu web stranice, koristeći MySQL baze podataka, e-poštu i FTP korisnike.

Hosting Kojeg Si Možete Priuštiti

Štedite pametno i držite se svog budžeta. Krenite sa jedinstvenim hostingom visoke kvalitete kojeg nude vodeći u industriji po najnižim cijenama. Samo u Hostingeru dobijate najbolji web hosting po najpristupačnijim cijenama. Za razliku od dobro reklamiranih web hosting tvrtki, koje nakon prve godine promijene cijene obnove do 500%, mi vam nudimo najbolju cijenu uz naš program garancije lojalnog kupca za web hosting i obnovu domene!

Hosting features
Besplatni Hosting Domene i Besplatni SSL

Uzmite besplatni hosting domene u Premium i Poslovnim website hosting paketima. Ovo je najjeftiniji način za pokretanje vaše web stranice sa paketom u kojeg je sve uključeno. Hostinger je certificiran ICANN član te vam može ponuditi besplatni hosting domene i mnoge ostale pogodnosti. Za najbolju sigurnost i najbolji SEO, krenite sa Poslovnim hosting paketom i dobit ćete besplatni SSL certifikat koji će vam pomoći upravljati podacima o posjetiteljima ili voditi e-commerce stranicu bez dodatnih briga.

Najbolji Besplatni Alat Za Izradu Web Stranica

Odaberite bilo koji web hosting plan i osigurajte si najbolji besplatan alat za izradu web stranice! Izradite svoju web stranicu kao profesionalac, bez tehničkog ili znanja o kodiranju, jednostavnom uporabom sučelja i 'drag and drop' metode na našem alatu. Moći ćete pretraživati i odabirati među stotinama predložaka koje su dizajnirali profesionalni web umjetnici. Sve web stranice koje su izrađene pomoću našeg alata su SEO prilagođene, primjetljive i jednostavne za korištenje. Sve što trebate, od nule do dobro dizajnirane web stranice.

Hosting Optimiziran za WordPress

Vaša WordPress web stranica ili brzina bloga ključni su faktori za uspjeh. Zahvaljujući poslužiteljima optimiziranima za WordPress i prilagođenima dodatcima za predmemoriranje, Hostinger je u mogućnosti postići najbržu brzinu WordPress web stranice u industriji po najpovoljnijim cijenama. Dopustite nam da Vam pomognemo pokrenuti kvalitetnu WordPress web stranicu po pristupačnoj cijeni! Krenite sa našim WordPress hostingom i ubrzajte vašu stranicu bez nepotrebnih troškova . WordPress također radi do 50% brže s našom punom SSD memorijom.

Builder steps
Postanite uspješni na internetu

Zašto Odabrati Premium Hosting?

Štedite pametno i držite se svog budžeta. Krenite s jedinstvenim visokokvalitetnim hostingom koji pružaju vodeći u industriji po najnižoj cijeni.
 20GB Diskovnog Prostora
 Neograničena Propusnost
 Vaš Račun E-pošte
 Podrška 24/7/365 uživo
 Tjedna Sigurnosna Kopija
 99,9% Dostupnosti
Hosting features

Krenite odmah.

Brz i Siguran Hosting SADA ZA SAMO 5,25kn/mjesečno

04
DANA
05
SATI
17
MINUTA
09
SEKUNDI
Cyber Rasprodaja: Web Hosting
Počevši od 5,25kn /Mjesec!
Pogledajte Sve Ponude
×