Dizajnirano za vaš rast

Dok Hostinger činimo jačim i bržim, ne možemo se osloniti samo na najnoviju tehnologiju. Zato je naša najveća snaga tim timova koji zajedno rade na njenoj implementaciji.

pages.technology.features.header.heading
Brzina

Brzina

Vrijeme odgovora 11-274 ms.

Podrška

Podrška

Chat uživo 24/7.

Učinkovitost

Učinkovitost

Najbolji omjer cijene/kvalitete.

Jednostavnost

Jednostavnost

9 of 10 find our hPanel smooth and intuitive.

data centers

All Data - Secured

Štitimo vaše web stranice s više razina sigurnosnih kopija, RAID-10, dnevnih ili tjednih sigurnosnih kopija. Svih naših 10 podatkovnih centara distribuirano je globalno kako bi vaše web stranice bile brze u svakoj zemlji. Vaši posjetitelji uživat će u najmanjem mogućem vremenu čekanja i neusporedivoj pouzdanosti dok se mi implementiramo u globalno povezanim Tier-3 podatkovnim centrima.

Planovi uključuju:

hPanel izrađen unutar tvrtke, Access Manager, LiteSpeed ​​web poslužitelj, besplatni SSL, WAF razvijen u tvrtki.

All Data - Secured
infrastructure

Maksimalna učinkovitost

Sigurnost, brza izvedba i stabilnost jednako su važni. Nastojimo održati 99,99 % neprekidnog rada vaše web stranice. Naši poslužitelji rade na CloudLinuxu – vodećem OS-u za pružatelje usluga hostinga. Redovito obnavljamo naše sustave, štitimo poslužitelje od DDoS napada i poboljšavamo njihovu brzinu s najnovijim LiteSpeed ​​tehnologijama.

Planovi uključuju:

Dnevne sigurnosne kopije, CloudLinux, LVE kontejnere za izolaciju računa, Wanguard zaštitu od DDoS-a u stvarnom vremenu i cjelovite SSD poslužitelje.

Maksimalna učinkovitost
hpanel

Nesmetana kontrola

Ponosni smo na hPanel razvijen od strane naših programera. Od njegovog nastanka 2011. prilagođavamo svaki aspekt našeg proizvoda kako bismo pružili iskustvo hostinga koje je intuitivno i jednostavno i za početnike i za profesionalce. hPanel je preveden na 17 jezika i ima internu uslugu migracije WordPressa za brze automatske migracije.

Nesmetana kontrola
support

Fokusiran na uspjeh

Vjerujemo da klijente vodite prema uspjehu na način da im pokažete kako rješavati probleme. Naš tehnički tim je tu za vas24 sata dnevno i 7 dana u tjednu kako bi vam pomogao sa svim poteškoćama koje iskusite dok radite na svojoj web stranici.

Fokusiran na uspjeh

Najnoviji članci na blogu