Dizajnirano za vaš rast

Dok Hostinger činimo jačim i bržim, ne možemo se osloniti samo na najnoviju tehnologiju. Zato je naša najveća snaga tim timova koji zajedno rade na njenoj implementaciji.

Dizajnirano za vaš rast
Brzina

Brzina

Vrijeme odgovora 11-274 ms.

Podrška

Podrška

Chat uživo 24/7.

Učinkovitost

Učinkovitost

Najbolji omjer cijene/kvalitete.

Jednostavnost

Jednostavnost

9 od 10 ispitanika ocijenilo je hPanel jednostavnim.

Podatkovni centri

Svi podatci - sigurni

Štitimo vaše web stranice s više razina sigurnosnih kopija, RAID-10, dnevnih ili tjednih sigurnosnih kopija. Svih naših 10 podatkovnih centara distribuirano je globalno kako bi vaše web stranice bile brze u svakoj zemlji. Vaši posjetitelji uživat će u najmanjem mogućem vremenu čekanja i neusporedivoj pouzdanosti dok se mi implementiramo u globalno povezanim Tier-3 podatkovnim centrima.

Planovi uključuju:

hPanel izrađen unutar tvrtke, Access Manager, LiteSpeed ​​web poslužitelj, besplatni SSL, WAF razvijen u tvrtki.

Svi podatci - sigurni

Infrastruktura

Maksimalna učinkovitost

Sigurnost, brza izvedba i stabilnost jednako su važni. Nastojimo održati 99,99 % neprekidnog rada vaše web stranice. Naši poslužitelji rade na CloudLinuxu – vodećem OS-u za pružatelje usluga hostinga. Redovito obnavljamo naše sustave, štitimo poslužitelje od DDoS napada i poboljšavamo njihovu brzinu s najnovijim LiteSpeed ​​tehnologijama.

Planovi uključuju:

Dnevne sigurnosne kopije, CloudLinux, LVE kontejnere za izolaciju računa, Wanguard zaštitu od DDoS-a u stvarnom vremenu i cjelovite SSD poslužitelje.

Maksimalna učinkovitost

Hpanel

Nesmetana kontrola

Ponosni smo na hPanel razvijen od strane naših programera. Od njegovog nastanka 2011. prilagođavamo svaki aspekt našeg proizvoda kako bismo pružili iskustvo hostinga koje je intuitivno i jednostavno i za početnike i za profesionalce. hPanel je preveden na 17 jezika i ima internu uslugu migracije WordPressa za brze automatske migracije.

Nesmetana kontrola

Podrška

Fokusiran na uspjeh

Vjerujemo da klijente vodite prema uspjehu na način da im pokažete kako rješavati probleme. Naš tehnički tim je tu za vas24 sata dnevno i 7 dana u tjednu kako bi vam pomogao sa svim poteškoćama koje iskusite dok radite na svojoj web stranici.

Fokusiran na uspjeh

Upoznajte se s našim proizvodima

Najnoviji članci na blogu

WHOIS zaštita privatnosti

Oct 05, 2022Ažuriranja proizvoda

Jeste li ikada bili nesigurni oko svih osobnih informacija koje morate dati kada registrirate domenu?

Autor: Klaudijus J.

Hostingerovi zapisi pristupa

Jul 30, 2022Ažuriranja proizvoda

Svi Hostingerovi korisnici imaju mogućnost probati praktične Zapise pristupa klijenata. Ova značajka vam omogućava da vidite tko pristupa vašoj web stranici i sukladno tome filtrirate promet.

Autor: Florence S.

WordPressov alat za postavljanje

Jun 27, 2022Ažuriranja proizvoda

Prije nego što smo ranije ove godine predstavili značajku WordPress staginga, korisnici su bili primorani stvoriti vlastito staging okruženje za testiranje web stranice.

Autor: Yoga K.