Iduća generacija tehnologije

Neovisno o tome da li se radi o boljem hardveru, inovativnoj web tehnologiji ili novom softveru, mi smo prvi koji radimo na implementaciji.

Serveri diljem svijeta

Svi podaci na poslužiteljima zaštićeni su višestrukim razinama sigurnosnih sustava, RAID-10, dnevnim ili tjednim sigurnosnim kopijama.

Super cijena

Hostinger: Globalni Podatkovni Centri

Naši poslužitelji raspoređeni su u 7 različitih regija: Velika Britanija, SAD, Brazil, Nizozemska, Singapur, Indonezija i Litva (uskoro). Kupci mogu uživati u najnižim odogovorima i pouzdanosti a serveri su povezani u globalnu Tier-3 mrežu podataka.

Super cijena

Planovi uključuju:

hPanel, Access Manager, Litespeed, CloudFlare integraciju, LetsEncrypt integraciju

Serveri diljem svijeta
Serveri diljem svijeta

Zaštita od DDoS

Ostvarite bolji SEO, zadržavanje posjetitelja i konverzije sa najnovijim ažuriranjima koji mogu poslužiti do 3x više zahtjeva u sekundi.

Super cijena

Hostinger: Visoka Dostupnost

Svi naši DC-ovi imaju dvostruke veze s više ISP-ova. Štitimo naše kupce od DDoS napada na više slojeva, - Wanguard anti-DDoS analizator prometa i pravila inteligentnog vatrozida na razini switcha, Bitninja ili Imunify360 (vatrozid web aplikacije) na svakom poslužitelju, opcijski CloudFlare za svaki račun, kao i prilagođeni web poslužitelj za osiguravanje da je vaša web lokacija dobro zaštićena od bilo kakvih napada.

Super cijena

Planovi uključuju:

Dnevni backup, CloudLinux, LVE spremnik za izolaciju računa, Wanguard anti-DDoS zaštita switcha.

Napravljena za brzinu svjetlosti

Naše vrijeme implementacije novog poslužitelja varira oko 10 minuta. Imamo potpuno automatiziran proces pokretanja. Inicijalno paljenje, priključenje web opreme, - automatizira se instalacija (kickstart, ansible) i poslužitelj je online.

Super cijena

Hostinger: Prilagodljiva serverska-razina cachiranja

Prilagodljiva rješenja za predmemoriranje na razini poslužitelja. LiteSpeed Dodaci za predmemoriju stvoreni su za hiper punjenje najpopularnijih web aplikacija uz malo trošenja. Turbo punjenje popularnih web aplikacija s minimalnim pražnjenjem, upravljanje prometom bez problema i jednostavno upravljanje predmemorijom zahvaljujući moćnoj Smart Purge tehnologiji.

Super cijena

Planovi uključuju:

SSD diskove za brzinu, Automatiziranu serversku okolinu, Intercom, HTTP/2.

Serveri diljem svijeta
Serveri diljem svijeta

Duh provedbe

U slučaju neplaniranog događaja možemo vratiti vaš račun na najnoviju snimku u roku od nekoliko minuta. Postavljanjem potpunih i inkrementalnih sigurnosnih kopija za sve račune kako bi se osiguralo da su vaši podaci sigurni.

Super cijena

Hostinger: Potpuno Upravljan

Osiguravamo da su poslužitelji i sva infrastruktura pokrenuti, svi paketi su ažurirani. Svi inženjeri dežurni su u Pagerdutyu, imamo skoro trenutni reaktivni odgovor na incidente. Također smo postavili nadzor koji predviđa putem Prometheusa, tako da možemo spriječiti probleme prije nego što se uopće pojave.

Super cijena

Planovi uključuju:

Proaktivan nadzor servera koji predviđa. Reaktivan Litespeed micro cache nadzor servera koji predviđa. WAF na svakom serveru.

Najbolji u klasi WordPress performansi

Omogućeni HTTP / 2, HTTP / 3 (Quic) i IPv6, PHP7, Litespeed (sa dodatkom) predmemoriranje, GZIP kompresija, neželjena pošta i otkrivanje prijetnji. Poboljšajte SEO, zadržavanje posjetitelja i pretvorbe najsuvremenijom tehnologijom koja može poslužiti do 3 puta više zahtjeva u sekundi

Serveri diljem svijeta

Prosječno vrijeme odaziva 43 ms

Počnite Štedjeti Sada

Vaša najbolja hosting opcija je ovdje

5
25
kn
/mj
Krenite