.xyz domena
.com domena
.net domena
.org domena
.info domena
.biz domena
.eu domena
.co domena

100% kontrola nad vašim web projektom

Ovo se tiče svih, bez obzira koji hosting ili domenski registar odaberete. Sve na jednom mjestu će biti učinkovitije - potpuna kontrola vaših usluga bez zaboravljanja datuma obnove, jednostavno za korištenje bez duplih računa i lozinka unutar profesionalnog korisničkog područja s odgovorima na sve što trebate. U bilo kojem slučaju vrijedi transfera vaše domene na vaš hosting račun.

Prije transfera domena, osigurajte da imate sljedeće:

  • Mora proći više od 60 dana od zadnje registracije ili transfera.
  • Domena ne smije biti u "Pending Delete" ili "Redemption" statusu.
  • Morate znati EPP kod - autorizacijski kod koji dokazuje da ste vlasnik navedene domene. Možete dobiti EPP od tranutnog domenskog registra.
  • Whois zaštita mora biti isključena.

Započnite sada - Napravite transfer sada

Jednom kada imate sve što trebate, prijavite se u Hostinger control panel i odaberite Domena -> Novi transfer domene i pratite ova tri jednostavna koraka:

1Unesite ime domene koje želite prebaciti.

2Unesite EPP kod.

3Potvrdite transfer.

Nakon provjere vašeg emaila. Zaprimit ćete potvrdu s uplatom. Jednom kada platite pokrenut ćemo proces transfera odmah. Vrijeme koje je potrebno da se transfer završi zavisi o ekstenziji domene. Uobičajeno, ne traje duže od 5 dana.

Nadamo se da ste pronašli zanimljive informacije ovdje o transferu domene i sada vam je taj proces jasan. Možete se vratiti nazad i provjeriti domenu putem alata za provjeru domena ovdje

Započnite s uštedom sada!

Sve u jednom web hostingu & domeni za samo

HRK 14
00
/mj

Učinite danas nekoga sretnijim!