Jednostavno najbolja značajka za kreiranje web stranice!

Kreiranje web stranice treba biti 100% jeftino i jednostavno. Zyro alat omogućava resposive dizajn, više od 160 pripremljenih predložaka, multijezičnost (31 jezik), bez reklama i još više. Sve što pomislite imate.

image description

Mobile friendly

Koristeći zadnju tehnologiju, sada možete jednostavno kreirati web stranicu koja izgleda savršeno na desktopu i mobitelu bez potrebe za ručnim podešavanjem ili kodiranjem.

image description

Jednostavno za korištenje

Povuci i potegni sučelje koje kreira alat za izradu stranica jednostavan za rukovanjem čak i početnicima bez tehničkog znanja da mogu kreirati profesionalne web stranice.

image description

100+ predložaka za web stranice

Molimo da odaberete jedan ili više od 100 profesionalnih predložaka koji omogućavaju jednostavne operacije jednostavnih stvari: dodavanje sadržaja i slika, uređivanje teksta, podešavanje izbornika i objavu web stranice na internetu.

Započnite!
image description

SEO prijateljski

Osvježite naslov svoje web stranice, dodajte ključne riječi i opis stranice jednostavno. Ovi elementi će pomoći pretraživaćima kao Googleu da razumiju sadržaj vaše stranice i poboljšaju rangiranje bazirano na najvažnijim rezultatima pretrage.

image description

Neograničene mogučnosti

Dodajte foto galeriju, YouTube video, MP3 player ili Google Mape na vašu stranicu u samo jednom kliku. Uzmite novac dodajuči Google Adsense kod ili pratite vaše posjetitelje s Google Analyitics.

image description

Socijalne mreže

Dodajte Facebook, Google Plus i Twitter humble na svoju stranicu kako bi posjetitelji mogli pratiti vašu socijalnu aktivnost i preporučiti vas vašim prijateljima.

image description

Sve ovo Besplatno!

Naš alat za izradu stranica dolazi s 2000MB diskovnog prostora za smještaj web stranice i datoteka kao što su slike, muzika i video. Također omogućavamo besplatno poddomenu kako bi mogli odmah započeti s svojom web stranicom.

  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress