Google Workspace: sve što vam treba

Najbolji način za kreiranje, komunikaciju i suradnju. Poznati alati; manje smetnji; više vremena za ostvarenje ciljeva.

Google WorkspaceGoogle Workspace

Preuzmite svoj Google Workspace plan sada

Google workspace Logo

Google Workspace s lakoćom spaja dopisivanje, sastanke, dokumente i planove

Odaberite svoj Email Hosting planOdaberite svoj Email Hosting plan
Google workspace Logo

Google Workspace s lakoćom spaja dopisivanje, sastanke, dokumente i planove

Google Workspace Email

6,00/mj

cijena po sandučiću

30 GB email pohrane
Neograničeni filteri e-pošte
30 email aliasa
Antivirusna provjera
Personalizirani poslovni email
Pametni odgovori, Pametni prijedlozi, gramatički prijedlozi
Napredna zaštita od krađe identiteta i malwarea učinkovita u 99,9% slučajeva
Pristupit pošti, čavrljanju, glasovnim i video pozivima s jednog mjesta
Video sastanci sa 100 sudionika. Bez snimanja
Naručite

6,00 €/mj kada obnovite

Uvjeti plaćanja

Plaćanje plana je unaprijed, ne u ratama. Iznos na ekranu predstavlja ukupnu cijenu proizvoda podjeljenu s brojem mjeseci u kojima ćete koristiti plan.

Nabavite poslovni Gmail

Iskoristite nove administratorske kontrole, bez oglasa i vlastitu personaliziranu profesionalnu adresu. Zamijenite @gmail s nazivom vaše tvrtke.

Krenite odmah
Nabavite poslovni Gmail

Ostanite povezani sa svojim timom bilo gdje

Dogovorite sigurne sastanke sa svojim timom bilo gdje, koristeći prvoklasni video konferencijski alat ugrađen na Googleovu pouzdanu infrastrukturu.

Krenite odmah
Ostanite povezani sa svojim timom bilo gdje

Radite brže, radite pametnije

Surađujte na datotekama u stvarnom vremenu, dogovorite sastanke u nekoliko klikova i dobivajte obavijesti o rokovima i događajima. Google Workspace centralizira sve alate koji su vam potrebni za produktivnost.

Krenite odmah
Radite brže, radite pametnije

Siguran od prijetnji

Gmailovi modeli strojnog učenja blokiraju 99.9 % neželjene pošte, prijevara i zlonamjernih softvera pristiglih u vašu ulaznu poštu, čineći Google Workspace sigurnim rješenjem.

Krenite odmah
Siguran od prijetnji

Google Workspace - FAQ

Odgovori na često postavljana pitanja o Google Workspace-u

Google Workspace (bivši G Suite) je zbirka alata za produktivnost i suradnju na cloudu koju je razvio Google. Također uključuje personalizirani email za vaš posao. Sve je što vam treba za obavljanje bilo čega, sada na jednom mjestu.

G Suite je rebrandiran u Google Workspace kako bi odrazio viziju platforme i ponudio vam integrirano iskustvo na višestrukim komunikacijskim i alatima za suradnju. Međutim, većina G Suiteovih funkcionalnosti i programa je ostala ista.

Dobit ćete Gmail povezan sa svojom poslovnom email adresom i druge poznate alate (Kalendar, Meet, Chat, Disk, Dokumente, Tablice, Prezentacije, Obrasce, Sites i više) od kojih su svi izgrađeni s pouzdanom Google Sigurnosti i najboljom pretraživačkom tehnologijom svoje klase.

Odaberite plan u našoj tablici. Nakon odabira i dovršetka kupnje bit ćete preusmjereni na hPanel. Tamo ćete moći upravljati svojim Google Workspace računom.

Bilo da tek pokrećete posao ili već imate manju tvrtku, Google Workspace će odgovarati vašim potrebama, nudeći uz to sigurnosne alate, značajke usklađenosti i višestruke opcije pohrane na cloudu.

Nudimo Google Workspace paket s 30GB pohrane po sandučiću, antivirusne značajke i naprednu zaštitu od zlonamjernog softvera. Možete napraviti personaliziranu i sigurnu e-mail adresu temeljenu na imenu vaše domene u formatu korisnik@vašadomena.com.