Superbrzi DirectAdmin VPS Hosting

Ostvarite do 200% brže performanse uz moćnu kontrolnu ploču za web hosting. Uključena je besplatna DirectAdmin licenca - bez dodatnih troškova.

DirectAdmin HostingDirectAdmin HostingDirectAdmin Hosting

Učinite svoju web stranicu nevjerojatno brzom

Bez obzira kakvu vrstu online posla vodite, brzo vrijeme učitavanja ključno je za dobro iskustvo korisnika. Naši VPS planovi sadrže OpenLiteSpeed web poslužitelj, LiteSpeed cache i MariaDB baze podataka kako bi vaša stranica radila maksimalnom brzinom. Osim toga, DirectAdmin je lagana kontrolna ploča, tako da neće pretjerano koristiti resurse vašeg poslužitelja.

Učinite svoju web stranicu nevjerojatno brzom

Premjestite svoju web stranicu s lakoćom

Želite premjestiti svoju web stranicu s drugog pružatelja DirectAdmin hostinga? Bez brige, imamo rješenje. Naši testovi su pokazali da prelazak na Hostingerov DirectAdmin VPS hosting može ubrzati web stranicu za 200%. Usluga migracije se obavlja u samo nekoliko koraka i neće uzrokovati zastoje u radu

Premjestite svoju web stranicu s lakoćom

Uštedite uz besplatnu DirectAdmin licencu

Kod drugih pružatelja usluga hostinga morate zasebno kupiti DirectAdminovu licencu. U Hostingeru je kontrolna ploča besplatno uključena u svim VPS računima, što znači da dobivate veću vrijednost za svoj novac.

Uštedite uz besplatnu DirectAdmin licencu

99.9 % garancija dostupnosti

Stalno pratimo naše poslužitelje kako bismo osigurali da je vaša stranica dostupna u svakom trenutku. Štoviše, DirectAdmin ima značajku automatskog oporavka nakon rušenja kako bi se spriječili zastoji u radu.

99.9 % garancija dostupnosti

Značajke DirectAdmin Hostinga

OpenLiteSpeed i LiteSpeed Cache

OpenLiteSpeed je verzija LiteSpeeda otvorenog koda. LiteSpeed je najbrži web poslužitelj u industriji. Ubrzajte isporuku sadržaja svoje stranice omogućavanjem modula LiteSpeed Cache ili CMS dodatka. Nadogradite na LiteSpeed u nekoliko klikova kako biste dodatno poboljšali performanse.

Paketi za prodavače

Ako vodite tvrtku za web razvoj, DirectAdmin vam omogućuje postavljanje računa prodavača za hosting web stranica klijenata. Nema potrebe da konfigurirate značajku za račun iz temelja – jednostavno odaberite unaprijed definirani paket za prodavače i sve je spremno.

Predmemoriranje s više objekata

Naši DirectAdmin VPS planovi podržavaju integraciju predmemorije objekata putem Redisa, Memcacheda ili LiteSpeed Memcacheda (LSMCD-a). Ova funkcionalnost će ubrzati vašu web stranicu pružanjem rezultata upita baze podataka iz predmemorije, umjesto da šalje više zahtjeva bazi podataka.

Automatizirane sigurnosne kopije i jednostavna obnova

Sve naše usluge VPS hostinga dolaze uz tjedne ili dnevne sigurnosne kopije kako bi se osigurala maksimalna sigurnost vaših podataka. Za vraćanje prethodne iteracije potreban je samo jedan klik. Jesu li datoteke web stranice pohranjene na udaljenom SFTP/FTP-u ili kod drugog pružatelja hostinga? Možemo ih premjestiti za vas.

HTTP/3 s QUIC protokolom

OpenLiteSpeed podržava najnoviju HTTP tehnologiju za poboljšanje performansi. Smanjit će mrežne latencije, uspostaviti brže veze prilikom TLS rukovanja i ponuditi opsežniju enkripciju za sprječavanje cyber napada.

Dedicirana IP

Nudimo namjenske IP adrese u svim VPS hosting uslugama kako bismo ponudili veću kontrolu i fleksibilnost nad konfiguracijom vašeg poslužitelja. Imate i izravan pristup vašoj web stranici putem FTP-a, bolju reputaciju za vaše ime domene te veću učinkovitost i sigurnost.

Moćni DirectAdmin VPS hosting planovi

Značajke
vCPU
Memorija (RAM)
SSD pohrana
Multi-Core Geekbench Rezultat
Propusnost
Limit Inoda
1 snimka
Tjedne sigurnosne kopije
Dedicirana IP
Puni root pristup
100 Mb/s Mreža
IPV4 & IPV6 Podrška
Stalno dostupna podrška

VPS 1

VPS 1

3,49 €/mj
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Jezgra
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

4,99 €/mj
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 Jezgre
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 4

VPS 4

15,95 €/mj
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 Jezgre
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

23,95 €/mj
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 Jezgri
5 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

32,99 €/mj
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Jezgri
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 8

VPS 8

65,99 €/mj
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Jezgri
16 GB
250 GB
3 800
12 TB
16 384 000

*Svi naši VPS planovi baziraju se na OVZ virtualiziranoj tehnologiji.

Odaberite najbliži podatkovni centar

Vaša će se stranica učitavati neusporedivom brzinom, bez obzira gdje se nalaze vaši posjetitelji. Naša mreža Tier-3 podatkovnih centara rasprostranjena je diljem svijeta kako bi imali iznimno nisku latenciju i brzu isporuku sadržaja.

Koje su lokacije podatkovnih centara dostupne?

DirectAdmin VPS Hosting - FAQ

Odgovori na često postavljana pitanja o DirectAdmin VPS hostingu.

DirectAdmin je upravljačka ploča za web hosting temeljena na Linuxu u vlasništvu JBMC Software. Njegovo korisničko sučelje jednako olakšava upravljanje VPS-om početnicima i naprednim korisnicima.

Što je najvažnije, DirectAdmin je lagan, odnosno troši mnogo manje resursa od ostalih poznatih kontrolnih ploča. U kombinaciji s našom VPS LiteSpeed tehnologijom, vaša će stranica raditi mnogo brže.

DirectAdmin dolazi i s tri razine pristupa za korisnike – administrator, prodavač i korisnik. Ova značajka čini web hosting kontrolnu ploču popularnom među vlasnicima tvrtki i agencijama koje upravljaju s više web stranica za svoje klijente.

Da biste se prijavili na DirectAdmin, pratite ove korake:

 • Pobrinite se da imate podatke za prijavu na DirectAdmin od svog pružatelja hostinga. Na Hostingeru možete otići na nadzornu ploču svog VPS računa i odabrati karticu Operativni sustav. Tamo ćete pronaći svoje korisničko ime i lozinku.
 • Otvorite novu karticu i unesite http://vaša-vps-ip-adresa:2222. Na primjer, http://111.11.1.111:2222.
 • Unesite podatke za prijavu navedene na nadzornoj ploči. Pritisnite Prijava.
 • To je to - uspješno ste pristupili kontrolnoj ploči.

  Osim troškova web hostinga, obično morate kupiti i licencu za korištenje DirectAdmina. Cijene se kreću od 2 USD mjesečno, a imate tri plana na izbor – Osobni, Lite i Standardni.

  Za razliku od većine pružatelja usluga hostinga, Hostinger nudi DirectAdmin besplatno. Osim toga, naše usluge DirectAdmin hostinga su bez rizika jer sve dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

  I cPanel i DirectAdmin su kontrolne ploče temeljene na Linuxu s raznim naprednim značajkama koje će vam pomoći u upravljanju vašim web hostingom. Ovo su njihove razlike:

 • Sučelje. I cPanel i DirectAdmin jednostavni su za korištenje, ali cPanelova nadzorna ploča ima više postavki i mogućnosti konfiguracije. Mnogi stručnjaci smatraju da je potonji mnogo prikladniji za početnike, dok je DirectAdmin prikladniji za naprednije korisnike.
 • Upotreba resursa. DirectAdmin zauzima puno manje prostora na disku i memorije od cPanela, što je važno uzeti u obzir ako želite optimizirati performanse svoje web stranice. Međutim, cPanel nudi više ugrađenih značajki i integracija trećih strana.
 • Upravljanje pristupom. Na DirectAdminu možete upravljati računima administratora, korisnika i prodavača unutar jedne nadzorne ploče. Da biste to učinili na cPanelu, morat ćete navigirati između njega i WHM-a, što bi moglo biti manje praktično.
 • Licenca. Uz naše VPS planove, DirectAdmin je besplatno uključen, no cPanel i WHM nisu. Morat ćete kupiti zasebnu licencu čija je početna cijena 15,99 USD mjesečno. Uz to, Hostinger nudi i namjenske cPanel dijeljene hosting planove.
 • Prijenos vaše web stranice na naš DirectAdmin VPS je jednostavan. Samo slijedite ove korake:

 • Na vašoj trenutnoj hosting kontrolnoj ploči izradite sigurnosnu kopiju svoje stranice. Obavezno preimenujte datoteku u korisničko ime koje koristite na pružatelju hostinga.
 • Idite na svoju novu DirectAdmin kontrolnu ploču. Unesite FTP podatke svog prethodnog pružatelja web hostinga i učitajte sigurnosnu kopiju koju ste napravili.
 • Usmjerite svoju domenu na svoj novi DirectAdmin hosting račun.
 • Za detaljne upute pročitajte ovaj vodič za prijenos web stranice na Hostingerov DirectAdmin VPS račun. Naš stalno dostupni tim za korisničku podršku će vam rado pomoći ako naiđete na bilo kakve probleme.